Search for content, post, videos

Secretele femeilor destepte: ce stiu ele in plus fata de restul

Va prezentam opt secrete ale femeilor destepte care pot ajuta pe oricine care cauta reusita in viata personala si profesionala.

1. Nu-si blameaza corpul in public

Nu exista femeie care sa nu fie nemulmutumita macar de o parte a corpului, care nu ar schimba ceva la aspectul ei fizic, indiferent cat de bine arata in ochii celorlalti. Insa, diferenta intre o femeie desteapta si restul este ca ea isi tine micile nemultumiri pentru sine si face tot posibilul sa nu atraga atentia asupra unei anumite imperfectiuni. Acest tip de abordare denota respect si chiar iubire fata de propriul trup.

2. Tin pentru ele probleme in relatie

Nu exista nicio relatie perfecta, iar impartasirea problemelor cu o persoana foarte apropiata ajuta, de regula, la eliberarea de senzatia de povara. Totusi, in cazul unei relatii amoroase, anumite detalii trebuie sa ramana in cuplu. Diferenta dintre o femeie desteapta si restul este ca prima stie sa respecte limitele relatiei de cuplu, desi povesteste ce i se intampla, nu-si pune intr-o lumina atat de proasta partenerul pentru ca mai tarziu sa i se arunce in fata lipsa de discretie.

3. Tin pentru ele manifestarile nebunesti

Orice femeie a trecut la un moment dat printr-o despartire in urma careia s-a comportant nu tocmai OK. Poate l-a asaltat pe fostul iubit cu un milion de mesaje, poate i-a intepat rotile de la masina, poate s-a despartit de el printr-un mesaj si apoi s-a dat disparuta. Astfel de comportamente sunt blamabile, dar „se intampla”. Tot ce poate face o femeie desteapta este sa invete din experienta si sa nu le povesteasca partenerului actual sau altor persoane mai barfitoare caci s-ar discretita pe sine.

4. Nu divulga numarul de parteneri sexuali

Nu este nicio lauda, nicio rusina in numarul de parteneri sexuali – multi sau putini – atata timp cat femeia nu spune caci barbati (si/sau femei) i-au trecut prin pat. O femeie desteapta nu va divulga niciodata numarul de parteneri sexuali pe care i-a avut.

5. Nu cred ca „stiu mereu mai bine”

O femeie desteapta isi accepta propriile limite. Desi poate este foarte bine educata, avand o vasta cultura generala si cunostinte practice numeroase, o femeie desteapta, spre exemplu cand duce la masa la cineva acasa, nu incepe sa dea indicatii de „cum trebuia facut” doar pentru ca „incearca sa ajute”. Apreciaza efortul celuilalt si nu incearca sa se dea in stamba.

6. Relatia cu fostul iubit

Indiferent ce fel de relatie a avut cu fostul si cum s-au despartit, o femeie desteapta o sa pastreze o anumita distanta respectuoasa fata de acesta, chit ca are o relatie noua, chit ca nu are. O femeie desteapta nu-l va suna oricand are ea chef doar pentru ca o poate face, dar nici nu-l va balacari in fata prietenilor comuni pentru greselile comise.

7. Nu vorbeste despre cati bani face ea sau face partenerul

Fiecare castiga cat castiga si are dreptul sa cheltuiasca banii dupa bunul plac. In cuplu se poate discuta despre cat merita investit intr-o anumita chestiune, dar discutiile despre bani nu trebuie sa depaseasca acest spatiu intim. O femeie desteapta nu face comentarii legate de chestiuni financiare delicate „in public”.

8. Nu invadeaza relatia partenerului cu parintii sau cu cel mai bun prieten

In afara de situatii in care parintii lui si/sau prietenii foarte apropiati sunt extrem de nesimtiti, o femeie de desteapta nu va face comentarii ironice, rautacioase fata de vreun membru al familiei partenerului sau sau fata de cel mai bun prieten al acestuia.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *