Search for content, post, videos

Secretele femeilor care au orgasm multiplu: ce stiu maestrele sexului

Pentru unele femei este dificila, uneori aproape imposibila, atingerea orgasmului, in timp ce pentru altele pare „floare la ureche”. Iata ce diferentiaza o femeie care necesita efort pentru a atinge climaxul si una care se bucura de orgasme multiple!

1. Stie ce inseamna „orgasm multiplu”

Un orgasm multiplu presupune „a avea mai multe climaxuri in cadrul aceleiasi partide de sex”. Insa o femeie care se bucura de astfel de placeri cunoaste si alte detalii despre acest tip de climax. Ea poate face diferenta intre „orgasmul secvential multiplu”, ce inseamna climaxuri la distanta de doua-trei minute, si „orgasmul multiplu in serie”, care implica mai multe climaxuri la distanta de doar cate secunde.

2. Stie „ce-i poate pielea”

Femeile care au incredere in sine, care se respecta cu adevarat, femeile autonome, dar care stiu sa empatizeze se bucura de o viata sexuala mai implinitoare. Cum orgasmul feminin nu este doar o reactie fizica, ci are loc si pe fond emotional si psihologic, felul de-a fi al femeii, increderea pe care o are in propria sexualitate sunt bazele capacitatii ei de a atinge orgasmul multiplu.

3. Stie sa-si induca singura orgasmul

„Autonomia” feminina, in acest caz, se rasfrange si asupra capacitatii de a-si provoca singura orgasm. O femeie care are orgasm multiplu stie sa se satisfaca pe ea insa, sexual, in lipsa unui barbat.

4. Isi stie „punctele sensibile”

O femeie care poate atinge orgasmul multiplu isi cunoaste toate zonele erogene, stie cum si cand sa le atinga pentru a se bucura de placere. Mai mult, o astfel de femeie stie ca orgasmul multiplu nu se produce „din neant”, ci exista cai prin a-l induce, iar aceste cai implica stimularea sfarcurilor, a clitorisului si a punctului G.

5. Stie ca sincronizarea conteaza

Sincronizarea in timpul sexului si ritmul conteaza pentru a spori sansele atingerii orgasmului multiplu. O femeie care are astfel de capacitati sexuale isi cunoaste intr-atat de bine corpul incat stie cand sa schimbe sau sa mentina ritmul miscarilor in timpul sexului. Mai mult, nu au inhibitii si cer explicit partenerului sa se miste cum vor ele pentru a putea atinge culmile placerii… de mai multe ori.

6. Stie ca „alunecos” inseamna bine

O femeie increzatoare in propria-i sexualitate stie ca „alunecos” inseamna „bine”. Din acest motiv, nu se da in laturi de la a investi in lubrifianti de buna calitate si de la a-i folosi, chiar daca partenerul a adus-o in acea stare a placerii in care este natural lubrufiata. Cu cat este mai „alunecos”, cu atat placere va fi mai mare, iar acest fapt il au la cunostinta femeile cu orgasm multiplu.

7. Cunoaste marele beneficiu al pozitiei misionarului

Dincolo de faptul ca este pozitia sexuala cel mai des folosita, pozitia misionarului poate oferi un mare beneficiu femeilor daca stiu sa o adapteze corespunzator in timpul partidei de sex. O femeie cu orgasm multiplu stie ca frecarea pelviana mai puternica echivaleaza cu mai multa placere, motiv pentru care nu ezita sa-si indrume partenerul sa se lipeasca cu mai multa forta pe bazinul ei, astfel incat mijlocurile lor sa fie perfect impreunate, in timpul frictiunii. In felul acesta, penisul intra in vagin dintr-un unghi curbat, fapt ce ajuta la stimulare punctului G.

8. Este familiarizata cu fiecare unghi

O femeie care are orgasm multiplu nu doar ca are mai multe cunostinte in materie de poZitii sexuale, dar stie ca o usoara schimbare a unghiului poate provoca o altfel de placere, uneori mai mare, alteori mai mic. Din acest motiv, o femeie cu astfel de capacitati sexuale cunoaste fiecare unghi al penetrarii, indiferent daca este intinsa pe spate, pe lateral, in picioare sau tinuta in brate.

9. Nu „alearga” dupa orgasm

Pentru o femeie care stie ceea ce inseamna orgasm multiplu, sexul este o placere, o joaca, un experiment, nu o goana dupa orgasm. Ea stie sa se relaxeze, sa se detaseze in timpul partidei, iar daca nu atinge climaxul nu se simte cu nimic mai putin senzuala sau implinita decat daca l-ar fi obtinut.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *