Search for content, post, videos

Secretele damelor de companie de lux! De ce le vor toti barbatii

Damele de companie de lux stiu sa-si fidelizeze clientii prin aspectul fizic incitant, dar si prin comportament si atitudine.
Nu toate femeile pot fi dame de companie de lux si nu neaparat pentru ca nu intrunesc „cerintele fizice” – cele ale unei siluete perfecte si ale unui chip frumos. Ba dimpotriva! Nu toate femeile care sunt dame de companie au siluete demne de „ingerasi” Victoria’s Secret. In schimb, ele stiu sa cucereasca prin comportament si atitudine, fidelizandu-si clientii barbati care mentin chiar relatii indelungate cu ele, transformandu-le uneori in amante personale.

 

Dar ce diferentiaza o femeie dama de companie de lux de una cu un „job normal”?

 

Varsta

 

Damele de companie de lux nu sunt nici tinere, nici batrane. Ele au, de regula, varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. O tanara de 20 nu are experienta necesara pentru a intruni cerintele in acest domeniu, iar o femeie trecute de 35 de ani, chiar daca „se tine bine”, este totusi usor imbatranita, daca nu neaparat fizic, cel putin fizic si emotional pentru a sustine un astfel de job.

 

Discretia

 

Nu vei vedea o dama de companie de lux acceptand sa participe la vreun eveniment major mediatizat pe retelele sociale. O dama de companie de lux nu o sa dea „join” la nicio manifestatie pentru drepturile femeii sau pentru salvarea Rosiei Montane, asa cum nici nu o sa socializeze online cu colegii de liceu. O dama de companie de lux este cat se poate de discreta in viata sociala, avand putine persoane apropiate si iesind rareori, doar de placere, in oras. Mai mult, nu o vei vedea pierzand noptile prin cluburi, caci nu are suficient timp liber pentru a-si reveni si a fi „apta de munca” la cereri neasteptate.

 

Nu pune intrebari

 

Diferenta dintre o amanta clasica si o dama de companie este ca cea din urma nu pune niciodata intrebari. Nu conteaza daca barbatul are sau nu verigheta pe mana cand are o „sedinta” cu ea, nu conteaza daca sotia sau iubita acestuia il suna atunci. O dama de companie de lux nu aduce niciodata in discutia viata privata a clientului sau.

 

Considera ca iubirea nu este pentru ea

 

O profesionista in arta sexului fara obligatii emotionala, ci doar financiare este convinsa ca dragostea nu este pentru ea. Asta nu inseamna ca este convinsa ca nu exista dragoste adevarata, dar este ferm convinsa ca nu o sa mai gaseasca niciun partener de viata care sa o satisfaca pe toate planurile. Totodata, nu este dispusa sa dezvolte relatii amoroase pentru ca este constienta ca un barbat „normal” nu ar accepta modul ei de viata. Asta nu inseamna ca o dama de companie nu a iubit. Ba dimpotriva. Multe se dedau acestui stil de viata dupa o dezamagire profunda.

 

Nu este interesata de statutul social

 

O dama de companie de lux nu este impresionata de statutul social, de contul din banca sau de ceasul de la mana barbatului. Atata timp cat ea isi primeste „onorariul”, clientul ei poate fi print sau un simplu vanzator care a castigat la loto.

 

Are, cel mult, o ruda apropiata

 

In viata unei dame de companie exista, cel mult, o ruda apropiata, in rest a rupt legatura cu familie. Poate sa fie mama, sora, tatal, verisoara. Insa un lucru este cert: evita, pe cat posibil, reuniunile de familie si mentine legatura prin conversatii telefonice rare cu acea ruda apropiata.

 

Alinta doar daca i se cere

 

O dama de companie isi simte clientul, mai ales pe cel fidel. Stie daca trebuie sa-l alinte sau nu. Insa niciodata nu actioneaza altfel decat i se cere sau i se sugereaza. Nu foloseste apelative dragastoase cu barbatii decat daca vor ei.

 

Este mereu disponibila si binedispusa

 

Indiferent de problemele persoanel pe care le are, o dama de companie este mereu „la datorie” si binedispusa. Ea nu se vaita, nu sta bosumflata, nu-si dezvaluie sub nicio forma starea de spirit.

 

Da impresia ca se daruieste total

 

O profesionista in sexualitate se daruieste total in timpul intalnirilor cu clientii. O dama de companie cu experienta este capabila sa-si faca fiecare client sa aiba senzatia ca ea ii apartine in totalitate.

 

Este total lipsita de inhibitii

 

O dama de companie nu cunoaste cuvantul „Nu”. Indiferent ce i se cere, ea se conformeaza. Indiferent ca-i place sau nu o anumita practica sexuala ceruta, ea lasa senzatia ca este in al noualea cer. O astfel de femeie este total lipsita de inhibitii, singurul lucru pe care il poate cere este cresterea „onorariului” pentru anumite prestatii.

 

Propriul trup este grija ei suprema

 

De la tratamente de intretinere corporala, la creme alese cu atentie, la lenjerie intima si la alte tinute, o dama de companie aproape ca-si „glorifica” propriul trup. Ea nu-si permite sa apara altfel decat isi doreste clientul, iar intretinerea corporala este, aproape, al doilea ei job pe langa satisfacerea barbatului.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Dame Companie</cite>

    Damele de companie de lux stiu sa-si fidelizeze clientii prin aspectul fizic incitant, dar si prin comportament si atitudine … De acord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *