Search for content, post, videos

Secretele celor mai fericite mariaje

Crezi ca stii toate regulile unui mariaj fericit si sanatos? Unele secrete dezvaluite de aceste cupluri te vor face sa regandesti felul in care te comporti cu partenerul tau de viata.

Adorm in acelasi timp

Sotiile care se afla in relatii fericite declara ca in majoritatea timpului adorm in acelasi timp cu sotii lor. Daca programul tau nu iti permite sa mergi la culcare in acelasi timp cu sotul tau incearca sa gasesti timp pe parcursul zilei pentru a crea o conexiune cu cel drag.

Nu se tem sa mearga la culcare suparati

Chiar si cele mai fericite cupluri vor adormi inca suparati din cauza unei neintelegeri. Incercarea de a forta o impacare te poate face sa rostesti cuvinte pe care nu le poti regreta dimineata urmatoare. Cea mai buna idee este sa discuti calm cu sotul tau a doua zi cand mintea ta este limpede si neincetosata de furie.

Amandoi au gastile lor

Fiecare partener are nevoie sa petreaca timp cu prietenii lor separat pentru a avea un mariaj puternic. Cei care au un cerc mai mare de prieteni sunt mai fericiti decat cei care isi canalizeaza toata energia pe relatia lor. Nu sunt izolati si nici dependenti de celalalt.

Nu sunt brutal de onesti

Este important sa spui adevarul intr-o relatie, dar asigura-te ca folosesti un ton bland. Cele mai fericite cupluri tin cont de sentimentele celuilalt cand le spun ceva ce poate fi greu de auzit.

Nu isi pun mereu copiii pe primul loc

Nimeni nu trebuie sa auda ca este obositor sa ai copii, dar atunci cand iti consumi toata energia cu cei mici nu mai ai timp sa ii oferi atentie celui de langa tine.

Nu se tem sa isi arate afectiunea in public

Cuplurile fericite sunt mai predispuse sa se imbratiseze sau sa se tina de mana in public decat cei mai putin fericiti. Tinutul de mana iti ofera consolarea ca sunteti un cuplu, o echipa si ca nu esti singura in lume.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *