Search for content, post, videos

Secretele ascunse ale celor care mimeaza orgasmul! Ce spune asta despre ele

Cu cat o femeie mimeaza mai des orgasmul, cu atat ea este mai predispusa sa-si insele partenerul, mimarea mergand mana in mana cu infidelitatea in relatie.

Intr-o relatie, numarul de orgasme obtinute de o femeie nu influenteaza in niciun fel riscul ca ea sa pice in pacat cu alt barbat. Oamenii de stiinta si specialistii in terapie de cuplu au descoperit ca nu exista nicio diferenta intre femeile care au des orgasm si cele care au orgasme sporadice in relatia de cuplu si frecventa cu care ele insala. Exista totusi o legatura intre mimarea climaxului si infidelitatea!

Statisticile arata ca riscul de insela este mai ridicat in cazul femeilor care mimeaza des orgasmul in relatia de cuplu. Asadar, cu cat mimeaza mai des climaxul, cu atat ele sunt mai predispuse sa-si insele partenerii.

Pe de o parte, motivele din spatele acestui comportament sunt evidente. Mimarea orgasmului merge mana in mana cu lipsa de satisfactie sexuala si emotionala in relatia de cuplu. Cu cat o femeie este mai nemultumita de relatie, cu atat ea incearca sa-si gaseasca multumirea in alta parte, iar cautarile ei o indruma adesea spre asternuturile altor barbati.

Dar cat de multe orgasme mimate sunt prea multe?

Practic, orice femeie a mimat cel putin o data in viata un orgasm, din diverse motive: pentru ca voia sa finalizeze mai repede partida de sex, pentru ca nu voia sa-l faca pe partener sa se simta prost, pentru ca voia sa-si exercite sexualitatea si fara un orgasm nu putea sa o faca pe deplin, dar – cum considera atingerea climaxului aproape imposibila – a decis sa-l mimeze.

Statistic, femeile mimeaza orgasmul la un contact sexual din cinci. Cifra exacta: in 18% din partidele de sex orgasmul feminin este fals.

Este insa dificil de stabilit cifra care indica o exagerare in domeniul „falsificarii” climaxului. Mai mult, psihotepeutii sexuali ne recomanda sa nu ne ghidam dupa ceea ce considera majoritatea normalitate, sa nu ne lasam influentati de cifrele statistice. Nu trebuie sa consideram ca avem o viata sexuala proasta daca facem sex o singura data pe saptamana in loc de trei ori si nici daca o partida de sex nu dureaza o ora, ci doar 15-20 de minute. Satisfactia in materie de viata sexuala este una de ansamblu, este acea traire generala pe care o ai cand esti in prezenta partenerului sexual, nu in cifrele scoase din studiile de sexologie.

Cu toate acestea, chiar si specialisti de la renumita universitate americana Harvard au constatat ca exista, fara doar si poate, o legatura intre frecventa mimarii orgasmului la femei si riscul de infidelitate. Cu cat o femeie a mimat mai multe orgasme, cu atat exista riscul ca ea sa fi inselat intrecut si cu atat creste riscul ca ea sa „calce stramb” in viitor. Practic, un orgasm fals spune mai multe despre predispozitia femeii la infidelitate decat un orgasm real.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *