Search for content, post, videos

Secrete ale orgasmului

Se spune ca placerea pe care o resimte femeia in timpul actului sexual este mult mai complexa fata de aceea a barbatului, dar si mai greu de obtinut.

Din fericire, exista diverse moduri de-a o intensifica pana la orgasm. Ce te ajuta? Pozitii inedite, mangaieri, ambient romantic…

Daca am avea o definitie standard a orgasmului, lucrurile ar fi poate mai usoare!

Acest moment sublim din timpul experientelor sexuale pare ca aduna laolalta toate interpretarile posibile.

Este resimtit de corp in toata complexitatea lui, implica o relaxare totala si difera in reactii, care mai de care mai ciudate.

Unele femei plang cand au orgasm, altele raman fara cuvinte sau rad de fericire. Iar felul in care se ajunge la aceasta stare depinde numai de cei doi parteneri.

Nu exista miscari prestabilite, gesturi batute in cuie sau vorbe atent mestesugite. Si totusi, am descoperit un tipar posibil al drumului catre orgasm. Speram sa-ti foloseasca!

Preludiul, calea catre implinirea dorintelor

De cele mai multe ori, i se acorda prea putina importanta preludiului.

Si totusi, studiile recente arata ca cele mai multumite femei la pat  sustin ca au parte de cel putin jumatate de ora de tandrete si de gesturi intime inainte de actul sexual propriu-zis.

Preludiul este o pregătire obligatorie a corpului şi este la fel de important ca şi actul intim în sine.

Mângâierile şi sărutările stabilizează sistemul nervos, elimina tensiunile si favorizeaza aparitia starii de euforie.

In plus, toate aceste gesturi pun in joc centrii cerebrali ai placerii, care imprastie endorfinele, hormonii fericirii.

Cu ce incepeti? O cina romantica, muzica relaxanta, lumanarele, un film de dragoste, petale de trandafiri, lenjerie sexy. Ramane sa alegi ce combinatie ti se potriveste!

La femei, abilitatea de a avea orgasme multiple creste odata cu varsta. Este neobisnuit la 20 de ani, dar multe femei trecute de 35 de ani pot experimenta acest lucru.

loading...
<

2 comments

 • <cite itemprop="author">gamine.ro</cite>

  Toata lumea stie deja ca pt femei daca nu exista preludiu e aproape imposibil sa ajunga la orgasm

 • <cite itemprop="author">Sclavul virtual</cite>

  „Chinurile lui Tantal”

  Aici e doar un selfie de-al lui, dar o bună sugestie pentru damele amatoare de suplicii erotice: „frăgezirea” unui sclav.

  http://1.1.1.2/bmi/36.media.tumblr.com/9baa0153283400b88a6ce865431ed8d2/tumblr_my2bamdByV1rp9c8po1_500.jpg

  Dacă bara de care e atârat „ciorchinele” este fixată bine, astfel încât să nu se poată ridica în picioare (vine-n bara care-l opreşte) şi nici s-o dea jos de pe suporturi, încep să-i amorţească muşchii, chiar dacă ar reuşi să se agaţe cu mâinile de bară, să preia din greutatea care-i atârnată de cele mai valoroase „piese” ale sale. Care bară nu trebuie să fie nici prea sus, altfel aduce picioarele sub el şi corpul nu mai stă arcuit, tensionat.

  Dacă are mâinile legate la spate nu are ocazia să încerce să desfacă sforile „ciorchinelui”, dar se scurtează distracţia, cere îndurare mai repede (se poate pune acolo un lanţ cu lacăt).

  Dama (sau publicul feminin kinky) n-are decât să aştepte ca gravitaţia să-şi facă efectul şi să-i amorţească muşchii, savurând contorsionările lui zadarnice (crede că rezistă, cum să ceară el îndurare ?) apoi să-l elibereze abia după ce i se scurge printre gemete şi implorări ultima picătură de demnitate masculină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *