Search for content, post, videos

Secetele femeilor, in functie de culoarea ochilor. Ce vor de fapt de la barbati

Secretele femeilor sunt destul de greu de interpretat, mai ales cand vine vorba de viata sentimentala. Cu toate acestea, sociologii sustin ca au fost gasite tipare comportamentale care denota foarte clar ce ascund de multe ori femeile, in functie de culoarea ochilor lor.

Din acestmotiv, cei care doresc sa cucereasca sau sa interpreteze mai bine ce anume gandeste sau isi doreste o femeie, ar putea sa se ghideze dupa culoarea ochilor acesteia, dupa cum urmeaza:

Femei cu ochi albastri

Femeile cu oshii albastri sunt de obicei inocente si foarte calme. Isi doresc sa fie lasate sa visezesi sa-si urmeze visurile. Sunt persoane foarte pasionale datorita faptului ca sunt obisnuite sa atraga atentia.

Nu sunt de multe ori fidele insa si le place foarte mult sa experimenteze din punct de vedere sexual. Isi doresc in ascuns sa fie idolatrizate de catre barbatul de langa ele si vor sa se simta mereu protejate si dorite.

Le place foarte mult sa-si puna iubitul in dificultate si uneori intra in probleme tocmai pentru a fi salvate.

Femei cu ochi caprui

Femeile cu ochii caprui sunt de obicei cei mai buni parteneri de cuplu. Sunt femei carora nu le place sa tradeze si care daca reusesc sa gaseasca un barbat care sa le satisfaca nevoile macar in proportie de 70% sunt dispuse sa ramana alaturi de el tot restul vietii.

Sunt unele dintre cele mai fidele femei si isidoresc foarte mult sa fie mame sau sotii. Majoritatea lor au ca ideal in viata intemeierea unei familii.

Cu toate acestea, daca se simt tradate se vor folosi de vantajele pe care le au pentru a trada si elela randul lor. Astfel, se vor folosi de faptul ca inspira incredere si caldura pentru a putea sa/si puna planul in aplicare.

In pat le place de multe ori sa fie dominate si isi doresc alaturi barbati care oscileaza intre perioade in care se simt puternici si perioade in care au nevoie de atentie.

Femei cu ochi verzi

Femeile cu ochii versi sunt caracterizate de faptul ca le place foarte mult sa traiasca. Sunt foarte libertine si isi doresc aproape cu patos sa experimenteze cu foart multi barbati.

Nu se simt aproape niciodata vinovate atunci cand insala si le place sa fie mereu in centrul atentiei.

Isi doresc pe ascuns sa aiba parte toata viaa de parteneri sexuali virili care sa le satisfaca mereu.

Cu toate acestea, daca reusesc sa gaseasca un barbat care sa le satisfaca toate nevoile, inclusiv cea de a fi tinute sub papuc, vor fi fidele pana la capat.

Le place foarte mult sa minta numai de dragul jocului in sine si sunt cat se poate de nastrusnice.

Femei cu ochi negri

Femeile cu ochii negri sunt de obicei statornice si ghidate in viata de partea materiala.

Nu le place sa depinda de nimeni, sunt foarte independente si nu doresc sa fie intretinute de niciun barbat.

Cu toate acestea, isi doresc in ascuns sa aiba un partener care sa le admire pentru cat sunt de puternice si de descurcarete. Tocmai de aceea le este foarte greu sa gaseasa pe cineva care sa le stea alaturi toata viata.

Insa, seconsoleaza cu gandul ca pot sa aiba grija de ele insele si e posibil ca pe la jumatatea vietii sa ajunga la concluzia ca nu au nevoie de barbati.
Majoritatea femeilor cu ochii negri isi doresc mult copii, insa nu recunosc niciodata acest lucru, ascunzandu-se dupa imaginea de putere pe care o proiecteaza.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *