Search for content, post, videos

Scuze folosite de femei atunci cand se comporta ciudat

De multe ori atat femeile cat si barbatii recurg la explicatii de-a dreptul hilare, ca sa nu zicem nebunesti, pentru a-si explica cele mai caudate decizii si comportamente. Si astfel de actiuni reprezinta un mare minus atunci cand ne gandim la o relatie sanatoasa, majoritatea barbatilor luand in calcul cantitatea de „ nebunie” de care da dovada o femeie atunci cand incearca sa ii intre in gratii si sa porneasca intr-o idila. Sa vedem deci care ar fi aceste explicatii nebunesti care nu fac decat sa ne puna pe ganduri si in cele din urma sa ne luam talpasita si sa cautam altceva.

Imi era foame

Ceva se intampla cu femeile atunci cand le este foame. Se transforma imediat din printese in capcauni gata sa te inhate pe de-a-ntregul. Am intalnit de-a lungul vietii multe femei care au acest dar, de a se schimba complet in astfel de situatii. Ceea ce ramane insa greu de explicat este faptul ca, desi nivelul de energie este scazut si buna functionare a organismului este impedicata in caz de foame, unele femei isi gasesc totusi resurse pentru a se enerva.

Sunt obosita

Din anumite motive, multe femei atunci cand sunt obosite, sau cand cel putin folosesc acest pretext, gasesc orice spunem noi barbatii enervant, plictisitor. Mai mult, orice gluma am face, daca nu este catalogata automat drept aroganta sau rautate, cel putin nu are nici un efect. Care o fi explicatia?

Sindromul premenstrual

Fara nicio indoiala, iadul se dezlantuie atunci cand noi barbatii, aducem vorba despre acest subiect. Atunci cand o femeie insa arunca vina pe seama sindromului premenstrual, lucrurile se schimba radical. Ceea ce nu se schimba este rezultatul. Pentru ca tot noi suntem cei care avem de suferit in cazul in care nu acceptam aceasta explicatie ca fiind valida.

Nu am gasit cu ce sa ma imbrac

Dintre toate ciudateniile si motivele absurde pe care unele femei le pot gasi, acesta mi se pare unul dintre cele mai ilogice. Aparent, singura explicatie pare a fi cea potrivit careia, domnisoara in cauza incearca sa ne demonstreze ca proasta dispozitie si rautatea pot aparea din senin, fara motiv si fara niciun semn prealabil.

E ziua mea, sunt stresata

Nu am inteles niciodata de ce se simt femeile atat de coplesite de o banala zi de nastere. Cu cateva zile inainte se citeste stresul pe fata lor, se comporta ciudat pentru ca in cele din urma, sa piarda intreaga aniversare cu vaicareli, lacrimi si isterii. Nu e o regula universala dar, sunt destule reprezentante ale sexului frumos care se pot lauda cu astfel de probleme.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *