Search for content, post, videos

Scapa de griji cu Veneris! Unica gama din Romania de teste rapide pentru depistarea infectiilor cu transmitere sexuala la tine acasa

Viata sexuala este o parte normala si sanatoasa a vietii noastre, prin care ne impartasim sentimentele afective fata de partener. Pentru unii, viata sexuala este legata de o relatie de lunga durata, pentru altii nu implica o relatie stabila sau este un ”one night stand”.

Pentru ca sexualitatea tine mai mult de instincte si sentimente decat de ratiune, de multe ori  uitam de riscurile la care ne supunem prin care fiecare contact sexual neprotejat.   Urmand principiul nu mi se poate intampla chiar mie, multi dintre noi ignoram posibilitatea de a suferi o infectie cu transmitere sexuala. Dar statisticile sunt ingrijoratoare si vorbesc de la sine. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, peste 1.000.000 de romani se confrunta anual cu o infectie cu transmitere sexuala, ceea ce inseamna ca cel putin 2 persoane se infecteaza in fiecare minut care trece. La nivel european – 100 persoane/minut contacteaza o infectie cu transmitere sexuala, iar la nivel mondial – 1000 persoane/minut. Tot la nivel mondial, anul trecut au fost semnalate 340 milioane de cazuri noi de Sifilis, Gonoree, Chlamidia si Trichomonas, la grupele de varsta 15-49 de ani, ambele sexe. De ce trebuie sa te testezi? Bolile cu transmitere sexuala adesea nu prezinta simptome, motiv pentru care 2 din 10 tineri cred ca nu sufera de o astfel de afectiune. Asta inseamna ca poti fi purtator perioade lungi de timp fara sa stii, iar boala se poate transmite cu usurinta mai departe.

Gama teste

De multe ori insa nu suntem constienti de faptul ca netratarea la timp poate poate avea repercursiuni ireversibile asupra organismului. Orice contact sexual neprotejat, precum si folosirea la comun a unor obiecte (spre exemplu toaleta) ne pun in pericol.

Exista uneori si simptome care indica faptul ca suferi de o infectie cu transmitere sexuala: mancarimi in jurul organelor genitale, scurgeri anormale, noduli limfatici mariti, oboseala, febra, transpiratii nocturne. Oricare dintre noi poate suferi de o infectie cu transmitere sexuala, iar important de retinut este faptul ca trebuie sa avem o viata sexuala responsabila, in care protectia este o dovada de respect nu doar pentru cel sau cea de langa, ci si pentru noi insine. Lipsa timpului sau rusinea de a merge la un control sunt motive pe care le invocam atunci cand vine vorba de vizita la medic. Solutia vine insa pentru fiecare dintre noi de la Veneris, care ne ofera unica gama din Romania de teste rapide pentru depistarea infectiilor cu transmitere sexuala. Veneris usor, practic, sigur!  Testele veneris sunt disponibile in peste 1500 de farmacii din intreaga tara sau comandate online. Scapi de jena, programari si vizita la medic, pentru ca poti face testul la tine acasa, rezultatul fiind disponibil in doar 15 minute. Testele Veneris au fost supuse unor proceduri riguroase de testare si asigurare a calitatii, avand o rata de detectie de peste 98,4%. Pot fi folosite atat de femei cat si de barbati si au preturi accesibile pentru fiecare.

Pentru viitorii parinti – nu uitati ca infectiile, fie ele cu transmitere sexuala sau nu, pot cauza complicatii grave si pot avea efecte negative asupra mamei si copilului pe termen lung. Ce infectii pot depista cu Veneris? Gama de testare la tine acasa oferita de Veneris include: Test de Infectii urinare Test de pH pentru Infectii vaginale Test de Candida Albicans (candidoza) Test de Gardnerella Vaginalis (Vaginita bacteriana) Test de Trichomonas Vaginalis (Trichomoniaza) Test 3 in 1 pentru Candida Albicans / Gardnerella Vaginalis / Trichomonas Vaginalis Veneris.ro – Centrul tau de informare! Mai mult decat atat, Veneris iti ofera un site de informare cu privire la educatia sexuala si bolile transmisibile pe acesta cale.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *