Search for content, post, videos

Satisfacuta sau nu? Semne clare care arata ca femeia este nefericita in pat. Cum sa nu pici in capcana

Desi multi dintre barbati au impresia ca-si satisfac iubitele in pat, insa daca ar fi intrebati sa explice cum stiu acest lucru, majoritatea ar raspunde „Pentru ca mi-a spus ea”.

Insa, in realitatea, prea multe femei isi mint partenerii sexuali (din pacate). Se arata satisfacute sexual doar ca sa nu le raneasca sentimentele. Pana una alta, nici pentru o femeie, nici pentru un barbat nu este usor sa spuna, in mod clar, cu voce tare: „Nu ma satisfaci, nu ma exciti suficient…”

Exista insa semne care dezvalui daca o femeie este multumita sau nu intre asternuturi cu partenerul ei. Este nevoie doar de cunoasterea acestor semne si de o atentie sporita din partea barbatului!

1. Gaseste scuze ca sa NU faca sex

Desi acest semn poate fi considerat cel mai evident, multi barbati nici nu-si dau seama de el! Mai mult, oboseala, durerea de cap si alte astfel de scuze pot fi luate foarte usor drept realitati in cazul persoanelor care chiar se consuma mult ziua, la locul de munca. Dar scuza nu trebuie sa fie mereu verbala. Un mod frecvent folosit de femei pentru a sari peste sex este fie sa adorma inaintea partenerului, fie sa adoarma dupa el, facandu-si de treaba pentru a nu se baga in pat odata cu el. Desi nu exista un numar exact de refuzuri care pot indica insatisfactia sexuala, barbatul poate sa ia si acest aspect in considerare evaluand periodicitate refuzurilor.

2. Nu ii pasa daca nu are orgasm

O femeie pe care chiar n-o intereseaza daca ea nu are orgasm este, fara doar si poate, nesatisfacuta sexual. Bineinteles, acest dezinteres trebuie sa fie constant, la fiecare partida de sex, nu ocazional. Mai mult, partea trista nu e doar ca ea este nesatisfacuta sexual, ci ca a renuntat la orice speranta ca ar putea simti cu adevarat placere, indiferent de eforturile partenerului.

3. Face pe sefa enervanta in pat

Este bine ca o femeie sa spuna ce anume-si doreste in pat de la iubitul ei, insa daca ea tot ceea ce spune este „Nu asa! Mai la stanga! Mai usor! Mai tare! Ahh, nu! Ti-am zis nu asa, ci asa!” inseamna ca este nu doar nemultumita de actul sexual, ci si frustrata pe fondul unei perioade lungi de insatisfactie sexuala.

4. Pare preocupata in timpul sexului

In ciuda placerii personale, un barbat ar trebui sa fie atent la privirea, la gesturile si la gemetele partenerei sale in timpul actului sexual. O femeie nemultumita de propria ei viata sexuala va fi cu siguranta cu gandul in alta parte, va parea preocupata de altceva, chiar distanta in timpul sexului, in ciuda faptului ca se va stradui sa inchida ochii si sa geama de presupusa placere.

5. Se grabeste in timpul sexului

Femeia sare mereu peste preludiu, chiar daca partenerul ei este dispus sa acorde atentie acestui prim pas al actului sexual. Mai mult, pare ca se grabeste si in timpul sexului, optand pentru pozitii sau miscari despre care stie sigur ca-l va aduce pe partener in culmile placerii, determinandu-l sa ejaculeze mai repede. Acesta poate fi un alt semnal ca femeia nu este satisfacuta sexual de partener, dar face sex cu el din obligatie, incercand totusi „sa termine mai repede treaba”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *