Search for content, post, videos

Sase regrete ale femeii maritate

Fie ca recunoastem, fie ca nu, toate avem regrete care salasluiesc in adancul nostru, iar Kevin Hansen, fondatorul site-ului secretregrets.com, stie cel mai bine care sunt parerile de rau ale oamenilor, mai ales dupa ce a strans 25.000 de astfel de marturii. Hansen isi aminteste, insa, sase dintre cele mai emotionante regrete scrise, toate apartinand femeilor maritate.

Cand vine vorba de marturiile unor straini anonimi despre secrete care ii macina, omul avizat care poate vorbi in cunostinta de cauza despre ele este Kevin Hansen, fondatorul site-ului secretregrets.com.

Lansat in urma cu trei, pagina web a publicat aproximativ 25.000 de pareri de rau.. si inca mai aduna zilnic multe altele.

In pofida numarului mare de regrete primite, Hansen isi aminteste sase dintre ele, toate apartinand femeilor maritate. Simplitatea lor a dat de gandit jurnalistilor de la Huffington Post Lifestyle care s-au intrebat: Poti fi acestea etalon pentru marile regrete ale femeilor casatorite?

Regretul nr. 1
Regret ca te-am mintit astfel. Sa fiu casatorita cu tine este cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat vreodata in viata. Dar imi pare rau, fiul meu nu este si al tau. Este al fratelui meu vitreg. A venit plangand la mine in dimineata zilei dinaintea casatoriei noastre. Ne-am iubit. De ce trebuie sa fim rude? Imi pare rau ca, de fapt, nu regret nimic. Nu regret copilul. Nu regret nimic din ce s-a intamplat intre mine si fratele meu vitreg. Stiu ca voi purta povara asta tot restul vietii.

Regretul nr. 2

Regret ca, saptamanal, imi mint sotul. Il mint ca ma duc la cursuri doar ca sa pot sta intr-o cafenea, sa citesc o carte si sa ma bucur de timp pentru mine. Ii spun ca sunt prinsa in trafic ca sa mai fur 30 de minute pentru a cumpara ceva pentru mine. Il mint cu privire la cati bani fac. Il mint cand ma suna sa ma intrebe ce fac. Il mint ca imi fac pedichiura. Il mint ca trag un pui de somn. Stiu ca este gresit, dar nu stiu cum sa fac aceste mici lucruri fara sa ma certe el… asa ca mint. Este un mare regret al meu, mai cu seama ca imi invat copiii cat de important este sa spui adevarul.

Regretul nr. 3

Regret ca ma simt legata de maini si de picioare, de cinci ani incoace, si ca am sentimentul ca nu pot fugi nicaieri. Regret ca ma simt singura chiar daca sunt intr-o camera plina cu oameni. Viata mea a fost consumata de copilul meu si de sentimentul ca trebuie sa satisfac nevoile sotului meu pentru a se realiza el in cariera. Regret ca simt ca sunt aici doar pentru a-i pregati masa si a-i spala hainele. Regret ca ma simt singura atunci cand trebuie sa am grija de copii, de casa si tot restul. Regret ca a trebuit sa infrunt singura problemele mele de sanatate si ca simt ca nu am cui sa ii cer ajutor. Regret ca nu m-am dus la scoala pentru mine, insami. Regret ca nu am avut propria mea sansa in viata, care nu stiu daca va veni vreodata.

Regretul nr. 4

Regret ca nu mi-am dat seama ca esti bolnav mintal. Credeam ca esti un sot egoist nu un sot bolnav. Regret ca m-am casatorit cu un barbat care ma invinovateste in public pentru propria lui durere cauzate de problemele sale psihice. Regret ca trebuie sa divortez ca sa scap de nebunia ta. Te iubesc si am vrut sa te ajut cu iubirea mea, dar cruzimea ta este mai mult decat pot eu indura. A existat un om bun sub acest monstru, dar ai lasat monstrul sa castige. Nu ma va avea si pe mine.

Regretul nr. 5

Regret ca m-am uitat prin telefonul sotului meu si ca am aflat ca are o aventura cu o tanara de aproape aceeasi varsta cu fiica noastra cea mare. Amanta lui lucra, de fapt, gradinita unde am trimis cel mai mic copil al nostru. As dori sa pot adormi seara si sa ma trezesc dimineata fara sa mi-i imaginez si sa incep sa plang. Mi-as dori sa ma pot uita in oglinda fara sa urasc fiecare centimetru din mine din simplul motiv… ca nu sunt ca ea. Mi-as dori sa nu vreau sa vomit de fiecare data cand el pleaca de acasa, din groaza de nesiguranta. Mi-as dori ca ea sa stie ca eu stiu. Mi-as dori sa fiu suficient de puternica incat sa-i sun sotul si sa ii spun toata povestea, doar ca sa stiu ca nu sunt eu singura care sufera asa. Regret ca am aflat adevarul pentru nu pot trai cu el, dar nici fara el.

Regretul nr. 6

Regret ca nu ti-am spus niciodata ca te iubesc. Regret ca nu ti-am spus cat de mult insemni pentru mine, ce fel de barbat esti, cum mi se pare ca esti Totul cand tu simti ca totul se darama in jurul tau. Mi-as dori sa-ti fi spus ca este barbatul cu care compar orice alt barbat din lume, desi niciunul nu se ridica la nivelul tau pentru ca… nu esti tu. Esti omul datorita caruia mi se lumineaza chipul atunci cand intra in camera sau cand ii aud numele. Regret ca nu ti-am spus toate astea, dar cred ca as fi regretat si mai mult daca ti-as fi spus. Nu cred ca ar schimba ceva, pentru ca ea va fi in continuare sotia ta… si ea va fi tot prietena mea cea mai buna. Dar poate m-ar schimba pe mine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *