Search for content, post, videos

S-a casatorit cu propriul socru! A spus tot adevarul abia dupa ce s-a imbolnavit de cancer. Marturiile femeii sunt coplesitoare

O femeie din Marea Britanie si-a lasat masca intreaga familie dupa ce a facut o serie de dezvaluiri neastetpate cu privire la viata sa personala.

Mai precis, Jane Watson din Canterbury a decis sa povesteasca cum a ajuns sa se marite cu propriul socru.

Dezvaluirea femeii a fost publicata in presa locala, dupa ce Jane a decis sa isi spuna povestea la scurt timp dupa ce a aflat ca are cancer la san, in faza terminala. Marturiile sale s-au dovedit a fi cutremuratoare pentru multi cititori, in ciuda faptului ca multi specialisti au declarat ca o astfel de situatie este greu de judecat.

Pe scurt, Jane nu a lasat ca felul in care functioneaza societatea sa ii afecteze una dintre cele mai importante alegeri ale vietii sale. Asa ca a povestit cum a ajuns sa se marite cu tatal in varsta de 75 de ani al fostului sot.

“Totul s-a petrecut cand am mers sa il ajutam la ferma pe Peter (tatal primului sot al femeii n.r), alaturi de fiul meu. Peter m-a rugat sa ma mut la el alaturi de fiul meu sa il ajutam viata la ferma si nu aveam niciun interes amoros pentru el pana atunci. Pana la urma, era tatal primului meu sot, chiar daca divortasem de acesta deja de doi ani. Insa, dupa doua saptamani pe care le-am petrecut la ferma lui, mi-am dat seama intr-un mod cat se poate de natural ca este sufletul meu pereche, mai ales ca ii oferea fiului meu atat dragoste cat si stabilitate”, povesteste femeia.

Mai mult decat atat, sentimentele ei au fost impartasite repede si de Peter, care a cerut-o de sotie. In prima faza, au avut o serie de probleme legale, o astfel de casatorie fiind considerata in afara legii. Insa, dupa mai multe demersuri in instanta, casatoria le-a fost permisa.

La cateva luni dupa aceea, Jane a aflat cu stupoare ca suferea de cancer mamar si ca tumoarea se intinsese si la alte organe. Peter, actualul ei sot, fostul ei socru, este efectiv uimit de felul in care sotia sa rezista. “Nu stiu cum reuseste, dupa tratamente, merge in continuu inainte. Pare foarte fericita”, a spus el.

Jane a declarat ca a dorit sa faca publica povestea ei neobisnuita de dragoste pentru a ajuta alte femei sa constientizeze care este pericolul cancerului si sa demonstreze ca boala poate fi tinuta in frau, atat timp cat ai langa tine pe cinvea care te incurajeaza si care iti ofera toata dragostea din lume, potrivit http://www.womensweekly.co.nz

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *