Search for content, post, videos

S-a aflat totul! Ce vor face Lidia Buble si Razvan Simion in noaptea de Revelion

Razvan Simion si Lidia Buble formeaza un cuplu solid, iar in noaptea de Revelion au planuri mari.

Astfel, daca matinalul de la Antena 1 va munci in noaptea dintre ani, cand va fi prezentator la un eveniment, Lidia Buble va canta si ea. Imediat, insa, dupa ce vor termina de muncit, ei vor pleca departe de tara.

Mai exact, dupa cum a marturisit Razvan Simion, cei doi vor pleca intr-o vacanta in Portugalia, chiar la cinci dimineata.

„Ea va canta in Bucuresti si in imprejurimi, n-am fixat inca toate concertele. Avem trei-patru evenimente, dar e posibil sa mergem si spre munte. Nu s-au incheiat toate negocierile, asteptam finalizarea programului. Preturile sunt negociate pentru ca noaptea de Revelion e cea mai scumpa, asa ca nu avem o suma totala. Iar eu voi prezenta un spectacol in cea mai mare parte a serii. Dimineata, la ora 5:00 ne urcam in avion si plecam la Lisabona, unde stam cateva zile, apoi revin, caci incepem matinalul de la Antena 1?, a detaliat Razvan Simion pentru click.ro.

Zilele trecute, Lidia Buble marturisea ca intre ei mai exista momente de tensiune: „Se intampla, ca in orice cuplu, ca eu si Razvan sa mai avem si perioade tensionate. La noi, de obicei, se intampla in preajma lansarii unei noi piese, pentru ca eu sunt foarte stresata atunci, imi doresc ca totul sa fie foarte bine organizat si pus la punct. Sunt un pachet de nervi si atunci Razvan are suficienta rabdare incat sa ma suporte, alteori se mai satura si el si mai sunt mici chestii, dar nu le putem numi certuri mari”, a marturisit Lidia Buble pentru okmagazine.ro.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *