Relatii

Cum creste riscul de moarte pentru un barbat, daca isi insala sotia

inselat

Doamnelor si domnisoarelor, iata o veste care nu ii va bucura prea mult pe infideli dar care cu siguranta i-ar putea pune pe ganduri in momentul in care planuiesc cate o aventura amoroasa.

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii italieni de la Universitatea din Florenta, se pare ca barbatii care inseala nu se lovesc doar de pericolul uni divort cu scandal ci si de pericolul unui atac de cord.

Cercetatorii sustin ca majoritatea barbatilor care sunt infideli au aventuri cu femei mult mai tinere si ca aceste aventuri se pot dovedi periculoase pentru sanatate. Cum este posibil?

CITESTE SI

Ce explicatii au barbartii infideli

5 moduri de a te proteja de infidelitate

Ei bine, stresul care vine odata cu abordarea unei femei tinere cat si cucerirea ei din punct de vedere sexual poate fi fatal. Daca se adauga si grija constanta de a nu fi prins, sansele unui infarct sunt mari.

La aceste concluzii au ajuns cercetatorii mai sus mentionati dupa ce au observat ca moartea subita in timpul actului sexual, in cazul barbatilor, se intampla mai des cand acestia sunt in pat cu amanta, nu cu nevasta.

Aceeasi cercetatori au concluzionat si ca exista sanse de 4% ca un barbat sa insele in timpul unui an si de 50% in timpul unei vieti.

 

Facebook Comments

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. geniu -

    care leo fi fatat si pe astea?

  2. claudiu -

    daca as avea nevasta as putea raspunde la aceasta intrebare.dar nu stiu.