Search for content, post, videos

Rezultatul ce indică durata medie a unui act sexual. O mulțime de cupluri din întreaga lume s-au contrometrat pentru a contribui la obținerea acestui rezultat!

Psiholog la Universitatea din Queensland, Australia, doctorul Brendan Zietsch a examinat cercetările carau fost făcute recent pe acest subiect și a ajuns la concluzia că penetrarea poate dura de la 33 de secunde până la 44 de minute, durata medie a anumitor cupluri fiind de 5,4 minute.

Doctorul explică concluzia la care a ajuns, afirmând faptul că actul sexual nu este influențat de purtarea unui prezervativ sau de circumcizia care i-a fost făcută bărbaților.

Probleme au mai fost întâmpinate și în procedeul de măsurare a duratei medii de ejaculare, una dintre aceste probleme fiind susceptibilitatea anumitor persoane de a crește rezultatul. Acestea tind să exagereze în ceea ce privește estimările de timp pe care le fac, fiind un lucru pozitiv din punct de vedere social. A doua problemă identificată este faptul că oamenii nu apelează la un cronometru pentru a măsura durata, iar estimările lor nu sunt unele dintre cele mai bune metode de a face acest lucru.

Citeste mai mult AICI.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *