Search for content, post, videos

De ce unele femei au repulsie fata de sexul oral!

Desi se presupune a fi placerea suprema pentru femei, nu toate se dau in vant dupa cunilingus, pentru ca, pur si simplu, nu reusesc sa se lase prada excitarii in timp ce li se face sex oral.

 

Dupa decenii de afirmare a femeilor, de raspandire a feminismului si de acceptare a propriului corp, sexul oral facut femeii a devenit una dintre principalele forme de preludiu. Desi in cazul multora dintre femei, cunilingusul reuseste sa le aduca pe culmile placerii, exista inca destule reprezentante ale sexului frumos care, pur si simplu, nu-i vad rostul, nu-l considera excitant, ba dimpotriva, nu face altceva decat sa le genereza mai multe griji.

 

Sexul oral facut femeii de catre barbat este, intr-adevar, un semn la progresului sexual pentru ambele genuri. Cu toate acestea, iata principalele motive si temeri pentru care unora dintre femei nu le place cunilingus!

 

Una dintre grijile femeii care o tine departe de placerea sexului oral este “coafura intima”. “Daca mi-a crescut parul? Daca il deranjeaza?” sunt doar cateva dintre intrebarile care trec prin mintea unora dintre femei in timp ce li se face sex oral, preocupari care le lipseste de placerea cunilingusului.

 

Totodata, mai exista si presiunea atingerii orgasmului. Majoritatea barbatilor se asteapta ca in timp ce fac sex oral ea sa ajunga la orgasm. Insa prea putine reusesc sa atinga culmile placerii. Unul dintre motive este ca nu toti barbatii stiu cum se face cunilingus, nu identifica clitorisul, ba isi lasa limba prea moale, ba exercita o prea mare presiune si sug vulva cu o prea mare putere, fapt ce cauzeaza mai degraba durere decat placere. Ca sa nu mai vorbim de cazurile in care pubisul femeii este agresat de barba barbatului. Chiar daca s-a barbierit dimineata, chiar daca are grija de barba pe care si-a lasat-o, oricum ar fi, prezenta a doar catorva fire de par cauzeaza des senzatii de intepaturi care, pur si simplu, trezesc femeia din starea de excitare cauzand durere la nivel local. Orice urma de durere in timpul sexului oral face ca femeia sa nu mai poata atinge orgasmul.

 

Mai mult, stiind ca el, partenerul, se asteapta ca ea sa aiba orgasm in timpul sexului oral si existenta posibilitatii de a nu atinge climaxul sunt doi factor care, culmea!, devin obstacole in calea spre placerea suprema. Astfel ca femeia se trezeste, de fapt, in imposibilitatea de a avea orgasm.

 

Exista si alte preocupari care napadesc femeile in timp ce li se face sex oral. Multe dintre ele isi fac griji cu privire la cum arata vulva: “Daca el o sa oconsidere urata?” Adevarul este ca nu exista un “tipar de frumusete” in ceea ce priveste vulva femeii, iar astfel de temeri apar mai cu seama la femeile care nu-si accepta propriul corp, nu si-l exploreaza masturbandu-se si nu reusesc sa se impace cu propria sexualitate. In astfel de cazuri, problema este la ele, nu al ei, la parteneri.

 

Mai poate interveni si problema igienei intime. Se intampla adesea ca unele partide de sex sa se intampla de indata cum ea, femeia, intra in casa dupa o zi de munca, fiind luata pe sus de barbatul pasional care nu mai are rabdare sa o patrunda. Dar, dupa o zi de munca, indiferent cata pasiune si atractie sexuala ar exista intre doua persoane, ea isi va face si siguranta griji cu privire la igiena intima. Ar prefera mai degraba sa I se acorde macar zece minute la baie pentru a se spala.

 

Pe de alta parte, exista si temeri exacte, aparent stupide, dar care provin din realitate: “Daca mi-a ramas o bucata de hartie igienica acolo?” Este un gand negru care framanta destul femei cel putin o data in viata.

 

Pana un alta, sexul oral efectuat unei femei presupune ca aceasta sa se detaseze total, fizic si psihic, de tot ce este in jur pentru a se lasa prada excitarii. Din pacate, toate aceste preocupari enumerate mai sus fac ca multe dintre femei sa nu reusesc sa se daruiasca total placerii cunilingusului, motiv pentru ca il gasesc chiar neplacut.

 

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">adrian</cite>

    Ăștia au luat-o iar pe arătură (probabil se autoexcită scriind)! de curând calmau pe cele ce se pretează la sex oral, asigurându-le că ele dețin controlul, acum spun că „li se face sex oral”!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *