Search for content, post, videos

Relatia nu merge nicaieri? Semne ca esti indragostita de un barbat care nu te va iubi niciodata

Impreuna, dar nu chiar? Multe femei se confrunta cu lipsa de implicare a partenerilor lor in relatia de cuplu.

 

De fapt, femeile sunt singurele care considera ca au o relatie, in timp ce barbatii indisponibili emotional iau, mai degraba, postura de „spectatori”, implicandu-se cat de poate de putin in presupusa relatie pe care ei insisi neaga ca ar avea-o.

 

Indisponibilitatea emotionala poate aparea din mai multe cauze, de la o suferinta puternica in dragoste la trecerea unei perioade lungi de singuratate. Ce-i drept, barbatii sunt adesea cel mai predispusi sa devina indisponibili emotional, femeile fiind, prin natura lor, mai dornice de intimitate din toate punctele de vedere.

 

Indicat ar fi ca orice om, inainte sa investeasca energie si suflet intr-o relatie, chiar si in formele sale incipiente, sa stie daca celalalt – potentialul partener – este sau nu disponibil emotional. Odata ce stie, macar poate decide in cunostinta de cauza daca merita sau nu, in opinia sa, sa se implice.

 

Iata care sunt semnele indisponibilitatii emotionale!

 

1. Fara planuri – in momentul in care iesi cu cineva in oras, sa spunem in perioada de dinaintea relatiei, est indicat sa stii pe viitorul foarte apropiat ce planuri are celalalt. Ca sa nu iei bilete la film pentru sambata in care el pleaca din oras, spre exemplu! Daca persoana dupa care ti s-au aprins calcaiele nu are niciun plan, niciodata, in nicio zi si mereu raspunde „Nu stiu ce fac atunci”, inseamna ca este o persoana indisponibila emotional. Acestea sunt firile care pur si simplu nu-si fac planuri si trec de la o zi la alta, dupa cum o fi.

 

2. Fara intalniri – nimeni nu spune ca o intalnire amoroasa trebuie sa implice lumanari si flori, insa exista o mare diferenta intre a te intalni cu un barbat care, se presupune, ca este interesat fizic de tine si a iesi la o bere in oras, foarte casual. Barbatii indisponibili emotional nu depun niciun efort pentru a-si incanta partenerele sau potentialele partenere atunci cand se intalnesc cu ele. Pentru ei este echivalentul oricarei iesiri in oras, fie cu colegii e munca, fie cu prietenii din „gasca”.

 

3. Fara impartasiri – la fel ca in cazul precedent, nimeni nu spune ca un barbat si o femeie, la inceput de relatie, cand abia ies in oras, ar trebui sa-si dezvaluie toate secretele intime, dar nici fara sa divulgi nimic nu merge! Un om indisponibil emotional refuza sa vorbeasca despre el in sens semnificativ, refuza sa se deschida emotional.

 

4. Fara comunicare sustinuta – desi nu trebuie sa existe un tipar in ceea ce priveste conversatiile avute, o anume constanta trebuie sa existe. Insa, in ceea ce priveste relatia (sau tentativa de relatie) cu un om indisponibil emotional, comunicarea va lasa mereu de dorit. Adica se poate intampla ca azi sa va vedeti si apoi sa vorbit la telefon, apoi sa fie de negasit o saptamana, sa nu raspunda niciun telefon sau la mesaj.

 

5. Fara intimitati – dupa sex, un om indisponibil emotional va limita cat se poate de mult contactul fizic, adica fara saruturi, fara imbratisari, deci fara tandreturi.

 

6. Departe de viata lui – un om indisponibil emotional va tine departe potentiala partenera de viata lui, in sensul ca nu-i va prezenta prietenilor, familiei, nu va divulga nimic din ceea ce compune viata lui, pastrand femeia undeva la periferia existentei sale.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *