Search for content, post, videos

Regulile de care trebuie sa tii cont daca vrei sa nu te desparti niciodata

Oricine viseaza la o relatie de iubire frumoasa, ca-n filmele romantice, insa uneori nu e foarte simplu. Totusi, unele voci sustin ca fericirea in cuplu poate fi obtinuta cu usurinta, cat timp exista comunicare.

Asadar, daca vrei sa nu va despartiti niciodata, tineti cont de regulile de mai jos:

Exprimati-va sentimentele

Da, stim, programul tau este haotic. Poate si al lui, insa la sfarsitul zilei setati-va cel putin o ora pentru a petrece timp impreuna si spuneti-va ce simtiti, ce va doriti de la relatie. Nimeni nu poate ghici dorintele nimanui, asa ca vorbiti.

Fiti sinceri

De cele mai multe ori, o minciuna va fi urmata de alta, iar la un moment dat nu vei mai tine minte ce ai spus. Fii sincera in totalitate si impartaseste ceea ce simti. Doar asa vei construi o relatie bazata pe iubire.

Asculta-ti partenerul

Intr-o poveste de iubire sunteti doi. Asculta ceea ce are de spus partenerul tau si fii deschisa la propunerile lui. Poate are o idee buna ce va va ajuta sa va dezvoltati armonios relatia.

Calatoriti

Investiti in voi si plecati in vacante. Nimic nu va va uni mai tare decat experientele pe care le veti avea impreuna. De asemenea, oferiti-va libertate. Fiecare om are personalitatea lui, gandirea lui, sentimentele lui si orice impunere este impotriva firii, ducand in timp la destramarea cuplului.

De asemenea, un lucru deosebit de important intr-o relatie este sa va spuneti ceea ce ganditi si sa discutati. De fiecare data cand ascundeti ca sunteti suparati sunteti cu un pas mai aproape de separare, asa ca invatati sa vorbiti, sa va ascultati si, de ce nu, sa va iertati. Orice om merita o a doua sansa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *