Search for content, post, videos

Regulile dating-ului: ce sa NU faci la intalnire

Femeile sunt foarte critice cu privire la ce fac barbatii in timpul primelor intalniri, dar si reprezentantele sexului frumos comit greseli pe care nu ar trebui sa le faca la rendez-vous-uri.

 

NU uita detalii importante

 

Desi femeile sunt adesea atente la detalii, unele lucruri le scapa, mai ales cand sunt luate pe nepregatite la prima intalnire. De la numele barbatului cu care iesi, in cazul in care este vorba de o intalnire aranjata de prieteni comuni, la ocupatia sau la hobby-ul lui principal pe care ti le-a spus, trebuie sa dovedesti, la randul tau, ca acorzi atentie chestiunilor care tin strict de barbatul cu care te-ai intalnit si nu doar sa pretinzi ca el sa tina minte toate lucrurile pe care i le-ai spus.

 

NU te preface ca-ti place ceva ce detesti

 

Primele intalniri inseamna descoperire! Descoperirea preferintelor si a placerilor celuilalt. Se prea poate ca unele propuneri ale barbatului sa nu fie pe placul femeii cu care a iesit, dar care prefera sa lase de la ea pentru a spori sansele de reusite ale intalnirii. Sa lucrezi “spre binele intalnirii” este in regula, dar ce faci daca el propune sa mergeti intr-un bar sportiv si sa comandati un platou de mici daca chiar nu-ti place?! Nu strica sa accepti propunerea lui, dar nu te preface ca-ti place. Spune ca a fost o prima experienta interesanta, dar ca nu te prea dai in vant dupa astfel de alegeri, ca esti mai degraba genul cafenelelor selecte sau vintage si al vinului servit cu branza, nu al micilor cu bere. Daca te prefaci ca-ti place tot ce ti-a propus el, se prea poate ca si data viitoare sa vrea sa faceti aceleasi lucruri, iar ulterior este dificil sa marturisesti ca ai detestat, pur si simplu, ultimul loc de intalnire.

 

Sa NU mananci la intalnire

 

Daca ai impresia ca barbatii cred ca femeile mananca exact ca niste vrabiute si ca nu le place privelistea unei femei care stie sa se bucure de o friptura, te inseli! Din acest motiv, cand iesi in oras cu un barbat, nu trebuie sa-ti conditionezi masa luata cu el alegand produse pe care, in mod normal, nu le-ai manca in veci. Daca-ti plac pastele cu sos alb, gratarul de porc sau quesadilla, alege ce-ti place. Nu comanda o salata mica doar ca sa pari delicate si preocupata de cum arati. Arata-i cine esti cu adevarat prin alegerile pe care le faci.

 

NU-ti tine telefonul mobil lipit de mana

 

Ideea principala a primelor intalniri este sa va cunoasteti mai bine, asadar telefonul mobil nu are ce cauta in aceasta ecuatie. Chiar daca te plictiseste povestea lui despre ultimul meci vizionat, nu te scufunda in mobil verificandu-ti mesajele, apelurile pierdute, mail-ul sau Facebook-ul. Este o lipsa de respect sa stai lipita de telefon cand iesi la intalnire cu oricine, nu doar cu un barbat pe care il iei in considerare ca viitor partener.

 

NU alege mereu acelasi loc de intalnire

 

In orice relatie intervine la un moment dat un anumit grad de rutina. Nu are rost sa va scufundati in rutina inca de la bun inceput. Experimentati inclusiv in ceea ce priveste localurile alese pentru intalniri. Si ce daca tu te simti confortabil in acea cafenea in care mergi de ani?! Renunta la comoditate si incearca ceva nou, poate chiar pentru amandoi. Pe langa asta, intr-un loc pe care il frecventezi adesea se prea poate sa dai nas in nas cu cine nu ai chef sau poate chiar cu prieteni carora inca nu ai vrea sa il prezint pe barbatul cu care iesi de doar o saptamana. Asadar, alege localuri variate de intalnire.

 

NU evita subiecte importante

 

Desi este total contraindicat sa-i faci un scurt istoric al relatiilor tale esuate barbatului cu care esti la prima intalnire, nu trebuie sa eviti chestiuni importante pentru tine, cum ar locul de munca, placerile din timpul liber sau evenimentele culturale de care esti aproape dependente. Chiar daca, in prima instanta, nu conteaza atat de mult ca tu chiar pui pret pe educatia persoanelor din jurul tau (ca exemplu), se prea poate ca acest aspect sa ridice probleme ulterioare in relatie, mai ales cand iti trimite primul mesaj plin de greseli gramaticale sau cand iti spune ca s-a lasat de scoala pentru ca ii este suficienta “scoala vietii”. Ceea ce este important pentru tine, ca om, trebuie sa stie si el inca de la primele intalniri, dar si viceversa pentru a putea stabilit din start daca merita sau nu sa va mai intalniti.

 

NU minti

 

Femeile si barbatii, deopotriva, obisnuiesc sa “pozeze” la primele intalniri. Dar de la a incerca sa te prezinti cat mai bine pana la a minti cu privire la anumite lucruri nu e cale lunga. E usor sa cazi in capcana minciunii, dar trebuie sa faci tot posibilul sa fii cat mai sincera posibil. Pana una alta, minciuna are picioare scurte. Nu are rost sa te prezinti drept manager la firma la care lucrezi doar pentru ca nu-ti convine statutul de asistent manager, ca exemplu.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *