Search for content, post, videos

Reguli pe care nu trebuie sa le incalci daca esti intr-o relatie

Viata ar fi mult mai putin problematica daca am avea o copiuta cu toate raspunsurile in cazul situatiilor dificile. Noi stim cateva secrete despre cum poti avea o relatie armonioasa si de durata.

1. Nu poti face pe cineva sa te iubeasca.
Oamenii nu sunt obligati sa te iubeasca inapoi. N-ai putea sa iubesti pe cineva care este indragostit de tine daca nu iti place de el, nu-i asa? Trebuie sa tratam sentimentele si alegerile celorlalti cu respect. Poti evolua ca persoana si sa devii mai buna. Atunci persoana carei iubire incerci sa o castigi va decide pe cont propriu daca impartaseste aceleasi sentimente.

2. Daca esti iubita vei simti asta.
Toata lumea are o idee vaga despre cum isi manifesta cineva sentimentele. Vei observa ca se comporta diferit cu tine, petrece mult timp cu tine, te respecta si ii pasa de sentimentele tale. Insa daca partenerul tau pare ca nu are timp pentru tine este timpul sa privesti cu atentie situatia si sa incetezi sa cauti scuze pentru el.

3. Trebuie sa te iubesti pe tine insuti inainte sa iubesti pe altcineva.
Sa te iubesti pe tine insuti nu inseamna sa fii egoista si sa iti pui o coroana pe cap. Inseamna ca iti respecti dorintele si sentimentele. Inseamna ca nu te vei trada niciodata de dragul unei alte persoane. Sa te iubesti iti ofera posibilitatea sa actionezi cu demnitate in orice situatie. Daca stii cum sa te iubesti pe tine insuti ii vei trata pe ceilalti cu iubire si respect si nu iti vei obliga niciodata partenerul sa faca ceva ce nu isi doreste.

4. Nu tine cu forta langa tine pe cineva care nu te mai iubeste
Aceasta este o greseala des intalnita. Oricat de dur ar suna, nimeni nu este obligat sa te iubeasca pentru totdeauna, fie ca aveti 3 copii impreuna sau ca i-ai construit un palat batut in diamante. Daca s-a intamplat sa dispara sentimentele, gandeste-te la ce e mai bine: sa pui capat fostei povesti si sa incepi una noua sau sa ii impui cuiva sa te iubeasca cand nu o mai face?

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *