Search for content, post, videos

Reguli despre sex pe care putina lume le stie

Toata lumea este de parere ca se pricepe la sex, insa potrivit ultimelor studii in materie de sexualitate, exista reguli despre sex pe care putina lume le stie, care se aplica in toata lumea.

Cadouri de Valentine’s Day: 5 idei pentru amintiri memorabile alaturi de el sau de ea

Ce a patit femeia care s-a ras pe fata timp de opt ani! Nu, nu i-a crescut barba

Asadar, regulile despre sex sunt pe deoparte amuzante, pe de alta parte se pot dovedi a fi utile, pentru unele persoane, dupa cum anunta sexologii.

Partenerul tau este infidel? Mainile lui dezvaluie cat de mare este riscul de inselat

Asadar, iata o serie de Reguli despre sex pe care putina lume le stie

1. Mereu prima noapte de sex cu un partener nou nu va fi cea mai buna. Aceasta regula se refera la faptul ca, odata ce sunt „consumate” nevoile sexuale dupa primul contact sexual, cum ar fi dorinta arzatoare, urmatoarele partide de sex vor fi mult mai bune decat prima. Mai mult decat atat, de multe ori, in timpul primului contact sexual, barbatul nu „da tot ce are mai bun”, avand in vedere ca are „calcaiele aprinse” si este excitat tot timpul cand este in prezenta partenerei sale.

2. Sexul este amuzant! Sexologii sustin ca peste 80% dintre cupluri considera ca sexul este amuzant, datorita zgomotelor si grimaselor pe care le au in timpul sexului. Mai mult decat atat, femeile cred ca ele insele, de cele mai multe ori, „fac fete demne de mila si amuzante peste masura” in timpul sexului. Barbatii sunt de aceeasi parere cu privire la ei insisi. Insa, femeile nu cosnidera ca barbatii ar fi amuzanti si barbatii nu considera ca femeile ar fi amuzante in timpul sexului ci doar senzuali, sau senzuale.

3. Poate cea mai importanta regula, in ceea ce priveste regulile despre sex, este aceasta: sexul de dimineata te scapa de mahmureala. Explicatia este destul de simpla! Astfel, in timpul sexului, corpul incepe sa aiba un tonus mult mai activ, ducand astfel la eliminarea rapida a toxinelor din sange. Mai mult atat, sexul de dimineata te poate scapa de mahmureala si datorita faptului ca implica un efort mult mai mare de despus iar sangele este pus in miscare mult mai repede, ducand la detoxifiere.

loading...
<

6 comments

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  Munca de acasa, in fata calculatorului, cerem seriozitate.

  Pentru mai multe informatii, contactati adresa
  viorel70m1@yahoo.ro cu unul dintre codurile urmatoare:

  -„info” pentru cei care au rabdare si vor sa-si

  construiasca ceva solid, cu rasplata mai mare in viitor (intr-un an, maxim 2);

  -„detalii” pentru cei care doresc rezultate

  palpabile in timp mai scurt (in cursul unui singur an);

  -„voip” pentru cei care vorbesc mult la telefon si

  doresc un surplus la veniturile proprii.

  Orice alegeti, e de viitor si realizabil cu putine resurse financiare si de
  timp.

  Astept mesajul dumneavoastra.

 • <cite itemprop="author">Gioni</cite>

  Futay rules!!!!

 • <cite itemprop="author">TransmisiidpNavaMama</cite>

  „the fastest you get paid,the fastest you get laid” RB
  #fetelor,cedati din prima seara!
  #nu va lungiti!
  #nu merita!

 • <cite itemprop="author">Marco Armaghedon</cite>

  Panaramele de omuleti de la ,,Lyla,, când nu au ce face se joaca de-a ,,Jurnalismul,, si inventeaza tot felul de prostii pentru a face ,,audienta,, pe un site de 2 lei. Problema este ca generatia-de-gelatina fara experienta (nu vechime) chiar crede in prostiile scrise aici . Minciuna este credibila daca matracucile de pe site scriu ca informatia este descoperita de un sexolog/psiholog/ginecolog .
  Succes la fraieri !

 • <cite itemprop="author">Guest</cite>

  grimaselor

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  Pretul unui bilet la loto, e pretul cu care ai putea incepe o afacere, cea pe care ti-o propun acum. Vei fi instruit prin email. E usor. Instruirea e gratuita si dureaza

  12 zile. Vei avea ocazia sa fi invatat pas cu pas, sa gandesti pozitiv si sa mergi in directia imbogatirii tale .Incepe chiar acum prin trimiterea mesajului “informatii” la adresa doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *