Search for content, post, videos

Reguli de urmat la a doua casatorie

Multe dintre femeile divortate se tem de a incepe o noua casatorie tocmai pentru a nu trece din nou prin aceeasi experienta neplacuta.

Si pentru ca orice casatorie dezbinata este in primul rand vazuta ca pe un esec enorm, ne-am propus sa va exemplificam cateva reguli care v-ar puitea ajuta, daca este cazul, sa o luati de la capat cu un nou barbat.

Orice divort lasa urme adanci si va gasiti de multe ori in postura defensiva atunci cand vine vorba despre un nou barbat. Cu toate acestea, ar fi bine sa analizati situatia la rece si sa urmati cativa pasi care v-ar putea sa faceti tranzitia mai usor, daca doriti sa va maritati cu el.

CITESTE SI

Cum sa iti refaci viata dupa un divort

Iata cum poate duce fericirea in cuplu la divort!

Procedura unui divort in Romania pentru un cetatean roman

In primul rand, ar trebui sa inveti din trecut. Nu ascunde amintirile neplacute ci reia-le si gandeste-te obiectiv cine nu a avut dreptate. Incearca sa fii sincera cu tine si sa iti descoperi si tu partile negative din caracter. Acesta este pasul cel mai greu insa odata ce ai identificat problemele iti va fi mult mai usor sa nu mai repeti anumite greseli. Asadar, incearca sa faci lucrurile diferit, ia in calcul alte abordari ale relatiei tale si nu in ultimul rand nu te lasa influentata de familie. Decizia iti apartine doar tie.

Nu te schimba, dar fa lucrurile diferit. In urma analizelor interne pe care ti le-ai facut, iti vei da seama ca este timpul sa iti schimbi si atitudinea. O relatie esuata ne face de multe ori sa devenim reticente insa ar fi cazul sa ne deschidem un pic sufletul. Cel mai important este sa nu te lovesti de convingerile tale ca toti barbatii sunt la fel. Gandeste-te ca daca noul tau barbat iti accepta conditia, ar trebui sa fi si tu cel putin la fel de intelegatoare cu el. Asa ca nu fi agresiva si incearca sa impartasesti din caldura care te caracterizeaza.

Ultimul si cel mai important pas, care va fi cam greu de respectat, este cel al comparatiei. Nu trebuie sa faci comparatii sub nicio forma intre viitorul tau sot si celdinainte. In primul rand, iti vei face tie rau iar in al doilea rand actualul tau barbat se va simti foarte prost.

Odata ce ai reusit sa iti gasesti echilibrul, mergi inainte, marita-te si nu iti mai pune atatea intrebari. Totul va fi bine, doar daca vrei tu!

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *