Search for content, post, videos

Regula FLIRT: 5 lucruri pe care trebuie sa le faci la prima intalnire

Prima intalnire este foarte emotionanta. Incerci sa te simti bine, sa simti “chimia” dintre voi, sa descoperi cam ce lucruri aveti in comun. Apoi incepi sa te gandesti la urmatoarea intalnire, sau a doua, sau a treia. Cu putin noroc, s-ar putea ca aceasta sa fie si ultima “prima intalnire”. 

Apoi constati ca telefonul nu mai suna. Si astepti! Nimic! Incepi sa analizezi ce ai facut gresit. Oare ti s-a parut si, de fapt, nu era nicio chimie intre voi. Poate n-ar fi trebuit sa vorbesti atat de mult?! Sau atat de putin?!

Iata un set de reguli pe care ar trebui sa le aplici la prima intalnire pentru ca tu sa capeti incredere in fortele proprii si sa fii convins(a) ca ai facut tot ce tinea de tine, iar daca nimic nu se concretizeaza inseamna ca, pur si simplu, asa a fost sa fie. Iata care sunt regulile sistemului F-L-I-R-T, concepute de Bobbi Palmer, expert in relatii de cuplu.

F – Fii prezent(a)

Nu compara barbatul/femeia cu care te intalnesti cu altcineva din trecutul tau. De asemenea, nu-l(o) proiecta in viitorul tau. Fii prezent(a) in acea intalnire, fara sa-ti pui in minte tot felul de intrebari daca o fi sau nu acel EL/EA pe care il/o astepti de atata vreme, si fara sa vezi intelesuri sau ascunzisuri in fiecare vorba pe care o scoate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *