Search for content, post, videos

Recunosc, mi-am inselat fiecare partener

„Nu credeam că am să ajung să înșel vreodată. Niciodată. Am fost căsătorită de două ori, și în ambele cazuri am ajuns să-mi înșel ambii soți. Nu sunt deloc mândră de acest lucru, deși mereu m-am supus față de asta, față de trădare.

Totul începe cu o atașare sau un înșelat emoțional, care este provocat de obicei în momentul în care cunoști o persoană care îți stârnește interesul așa cum nu a mai reușit să o facă nimeni până în acel moment. Însă, faptul că m-am lăsat dusă de acest interes, este un rezultat clar al faptului că nu mi-am satisfăcut nevoile emoționale și sexuale în relația mea de bază.

Din această cauză, am ajuns să înșel și să îmi trădez partenerul.

Prima oară m-am căsătorit când aveam vârsta de 23 de ani, care a fost o vârstă mult prea fragedă pentru mine, însă toate celelalte prietene ale mereu erau deja căsătorite, iar eu eram într-o relație cu un tip care mă făcea mereu să râd. Am auzit mereu că cel mai potrivit partener este cel mai bun prieten, așa că m-am căsătorit cu el. S-a dovedit a fi o mare greșeală. Lipsea cu desăvârșire partea în care eram și îndrăgostită de acea persoană și că trebuia să fie ceva mai mult decât atracția sexuală purtată față de ea.

Citeste tot articolul pe YVE

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *