Search for content, post, videos

Reactii incredibile dupa ce Liviu Varciu a confirmat ca s-a despartit de Anda Calin! Ce a putut sa spuna Andrei Stefanescu: ”Era de asteptat…”

Vestea ca Liviu Virciu s-a despartit de Anda Calin, femeia care i-a daruit cel de-al dilea copil, a surprins pe toata lumea, iar reactiile internautilor n-au intarziat sa apara.

Astfel, la scurt timp dupa ce Liviu Varciu a confirmat ca s-a despartit de Anda Calin, pe retelele de socializare au aparut numeroase comentarii.

“Femeile ar trebui sa fie mai atente atunci cand isi aleg un partener si decid sa faca un copil cu el. nu e nicio fericire sa cresti un copil singura”, “Nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca ai gresit iar. Tie iti cam plac femeile. Sper sa nu gresesc. Pacat…”, “De ce? Imi pare asa rau! Pacat! Dar daca asa ati decis si asa credeti ca e bine, sper sa fiti fericiti”, “Zici ca ai cununiile legate de nu poti sta cu o femeie”, “Tu inca mai ai de copilarit”, i-au transmis internautii lui Liviu Varciu in mediul online.

De cealalta parte, prietenul lui, Andrei Stefanescu, nu s-a aratat deloc impresionat. El a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca era de asteptat: ”Da, este adevarat, este o relatie anuntata cumva, lucrurile n-au fost chiar roz in viata lor. Atunci cand oamenii nu se mai inteleg, cand nu mai au lucruri in comun e mai bine ca oamenii sa se desparta, sa mearga pe drumurile pe care le asterne viitorul.

A fost o relatie zgomotoasa, prima iesire a lui cu Anda a fost la mine acasa, mi-a placut foarte mult de ea, i-am si spus ca e o fata cu care merita sa aiba o relatie cu ea. Dupa ce a nascut lucrurile s-au schimbat, poate plecarea lui Liviu in Asia, poate si problemele pe care le au femeile dupa ce devin mame…”, a povestit Andrei Stefanescu in direct, la Antena Stars.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *