Search for content, post, videos

Ramai masca! Cum pot prezice prietenii tai de pe Facebook cand te vei desparti de iubit

Daca esti una dintre acele persoane care considera deja ca Facebook ocupa o parte prea mare a vietii tale, pregateste-te sa te sperii si mai tare caci reteaua sociala iti poate prezice evenimente majore din viata ta amoroasa.

Sotul sau partenerul de cuplu este o punte intre mediile sociale diferite ale unei persoane.

Un studiu efectuat pe 1,3 milioane de utilizatori Facebook arata ca reteaua sociala poate prezice daca un cuplu se va desparti in urmatoare doua luni.

Predictia se bazeaza pe reteaua de prieteni de pe Facebook. Numarul total al prietenilor comuni intre doi iubiti nu a fost un indicator major al trainiciei relatiei de cuplu.

Ceea ce a contat mai mult a fost „dispersia”: cand prietenii comuni ai unui cuplu nu sunt conectati ei intre ei pe Facebook, singura legatura comuna a lor fiind prietenia virtuala cu cei doi parteneri, inseamna ca dispersia este mare, iar cuplurile la care dispersia este mai ridicata de 50% au mai multe riscuri de a se desparti in termen de doua luni.

Pe de alta parte, studiul a mai aratat ca toate cuplurile care si-au facut publica relatia pe Facebook, dar nu au un grad ridicat de disperie sunt chiar mai expuse riscului de despartire in termen de doua luni decat cele care, desi au dispersia mare, nu sunt „intr-o relatie”

 

Metode incredibile de agatat pe Facebook

Afla cat de fericit este un cuplu, dupa profilul de Facebook!

Minciunile din mesaje: cum iti dai seama ca a mintit in sms, pe Facebook si Messenger

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *