Search for content, post, videos

Radu Valcan, marturisiri despre casnicia cu Adela Popescu: ”Trebuie sa ai foarte mare grija!”

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton este format din Adela Popescu si Radu Valcan. S-au casatorit in urma cu trei ani, au un baietel, iar acum urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara.

Astfel, in cadrul unui interviu, Radu Valcan a vorbit despre casnicia cu Adela, precum si despre micutul Alexandru.
„Prima zi de gradinita a lui Alexandru a fost una plina de emotii, ma asteptam sa ma sune educatoarea din moment in moment. Este un copil extgrem de sociabil, seamana foarte mult cu Adela si este foarte bine ca este asa, e bine sa vezi in jurul tau oameni sociabili, calzi, echilibrati. In spiritul acesta incercam si noi sa il crestem.

E bine sa imprumute ceva si de la mine, si de la Adela. (…) In relatie e vorba de echilibru. Noi cand ne-am cunoscut, stiam ca vom ajunge aici, iar anii ne-au dat dreptate, pentru ca noi suntem amandoi extrem de compatibili. E vorba de echilibru, de felul de a vedea viata, de a valorifica lucrurile bune care ti se intampla, rebuie sa iei tot ceea ce e mai bun, sa construiesti o relatie frumoasa si o familie frumoasa, caci intr-acolo ne indreptam cu totii. Fara familie nu prea poti sa functionezi cum trebuie, la parametri maximi.

Trebuie sa formezi o echipa. E vorba despre liniste. La inceputul oricarei relatii nu vezi ca lucrul acela sta unde nu trebuie, dupa incep sa apara si lucruri care te deranjeaza, dar sunt lucruri inerente si asta este. Nu poti sa zici: asa sunt eu si obisnuieste-te. O relatie se construieste, tu poti sa fii un om mai bun cu ajutorul partenerului, acesta iti poate oferi ceva ce poti sa inveti, cum si tu la randul tau ii poti oferi lucruri. Nu suntem perfecti, trebuie sa invatam. Mai exista discutii contradictorii, normal, trecem cu maturitate peste ele. Trebuie sa ai foarte mare grija, sa nu cazi in latura cealalta, sa nu mai vorbesti, sa fii orgolios. Trebuie sa vorbesti, sa nu lasi lucrurile nespuse, pentru ca se tot aduna. Trebuie vorbit!

Ne-am dorit inca un copil, iar Alexandru nu ne-a pus niciun fel de problema si ne-a incurajat sa-i mai facem un fratior. Ne-am gandit ca vom face si o fetita, deci amandoi vor avea o surioara’ a spus Radu Valcan, pentru „Agentia VIP’.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *