Search for content, post, videos

Psihologul Gabriela Lapadatu : “La 45 de ani fiecare clipa pierduta conteaza…!

Printre invitatii la deschiderea cafenelei “Cafe Boulevard” s-a aflat si fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, Mariana Moculescu.

Psihologul revistei online www.lyla.ro, Gabriela Lapadatu invitata si ea la eveniment a stat de vorba cu Mariana cea care ani de zile a fost subiect de presa pentru tabloidele din Romania.
“Am vazut in Mariana din prima clipa o femeie aparaent deschisa, amabila dar care incearca sa ascunda starile sufletesti si problemele care ai macina viata” spune Gabriela Lapadatu..

Am constatat ca Mariana Moculescu simte nevoia sa vorbeasca cu cineva despre problemele ei, despre viata ei, despre starea ei sufleteasca motiv pentru care de ani de zile din cate am aflat a consultat mai multi psihologi in speranta ca psiho-terapia o va ajuta .

Uneori da impresia ca este o femeie puternica, calita de nenumaratele scandaluri prin care a trecut insa eu am vazut si o latura extrem de sensibila a ei.
Obisnuita cu acuzatile aduse in presa de cunostinte, de prieteni de fostii soti si chiar de Nidia fica ei…personal nu cred ca o mai pot afecta interviurile, reportajele, comentariile sau fotografiile compromitatoare care au aparut in media.

Dupa parerea mea incearca din rasputeri sa-si schimbe viata, ar vrea sa evadeze, sa uite tot insa inca nu a gasit portita prin care sa evadeze din acest cerc vicios.


Mariana este intr-o lupta permanenta cu cineva, o lupta cu propria persoana, uneori mi s-a parut confuza si asta datorita faptului ca vrea sa spuna mult prea multe si crede ca nimeni nu are timp sa o asculte.

Am vazut o femeie care a fost incercata, o femeie care inca sufera, o femeie care a zambit, si a fost amabila, o femeie care sunt convinsa ca are momente de tristete si de cadere psihica mai ales in momentele de singuratate.

La cei 45 de ani Mariana poate sa isi refaca viata, trebuie doar sa isi faca singura ordine in idei, in viata, sa uite trecutul si cred ca cel mai important pas pentru ea ar fi: sa iasa definitiv din viata mondena…aceasta lume care pentru ea a fost acel cerc vicios pe care l-am amintit mai sus!
De ce spun asta ? ! Simplu…pentru ca s-a spus si s-a scris cam tot ce se putea scrie despre ea, si bune si rele…iar pentru o femeie de 45 de ani fiecare clipa conteaza, fiecare ora pierduta ai poate influenta in mod negativ atat viata cat si viitorul!
Ne-am luat la revedere in acea seara cu speranta ca ne vom mai revedea iar pentru Mariana Moculescu intalnirea cu mine sper sa fi fost una de bun augur…!

(a doua zi Mariana Moculescu m-a sunat…! ) dar despre asta voi vorbi intr-un viitor apropiat .

Gabriela Lapadatu psiholog

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *