Search for content, post, videos

Propria sora i-a furat ambii soti. Povestea femeii tradate de tot ce a iubit vreodata in viata. Alegerea pe care a luat-o e teribila

Desi pare ciudat, Kim Welch, in varsta de 41 de ani, este una dintre femeile cu o poveste de viata cel putin inspaimantatoare pentru foarte multe femei.

Mai precis, sora ei, Pamela, este responsabila pentru cele doua divorturi ale lui Kim, avand in vedere ca a reusit sa-i fure ambii soti. Kim a capatat atat de multa ura cu privire la Pamela, incat atunci cand este intrebata daca are frati sau surori, raspunde ca are o „fosta sora”.

Aceasta atitudine vine in urma actinilor Pamelei care i-a furat ambii soti lui Kim, atat pe primul ei sot, Mike, cat si pe Brian, cel de-al doilea sot al lui Kim.

Prima data, in mod miraculos, Kim a iertat-o pe sora ei mai mica, mai ales dupa ce aceasta a terminat relatia cu primul sot al lui Kim dupa doar 3 luni. Insa, 12 ani mai tarziu, Pamela si-a tradat sora in acelasi mod oribil, de data aceasta cu al doilea sot al ei, Brian. Mai mult decat atat, dupa ce Brian a parasit-o pe Kim pentru Pamela, femeia tradata a trebuit sa le explice si celor doi fii ai sai, de doar 7 si 5 ani, de ce tati traieste acum cu matusa Pamela.

„Daca esti inselata de sot cu o alta femeie, eventual, cu trecerea timpului, te veo obisnui cu situatia. Insa sa fii inselata si de sot si de propria sora in asa hal, iti provoaca o durere de nedescris. As fi putut sa ma impac cu ideea ca am fost tradata de ambii mei soti cu femei pe care nu le cunosc, insa sa stiu ca propria sora a fost in stare sa imi faca asa ceva este crunt”, sustine Kima.

Femeia povesteste ca sora ei, Pamela, nu i-a dat nicio explicatie cu privire la alegerea pe care a facut-o de a-i fura si al doilea sot, desi traieste cu acesta de mai bine de 3 ani. Totodata, Kim sustine ca este distrusa inauntru si ca nu stie daca vreodata va mai putea avea incredere in oameni.
Insa, dupa atata vreme, Kim povesteste ca a fost in stare sa faca o alegere teribila: aproape l-a iertat pe Brian, cel de-al doilea sot al ei care acum traieste cu Pamela. „In multe feluri, suntem aproape prieteni. M-a ajutat mult din punct de vedere financiar si este un tata bun pentru baietii nostri, pe care ii vede o data la doua saptamani. Pe Pamela, care a fost nu numai sora mea, dar si prietena mea cea mai buna, nu o pot ierta niciodata insa. Stiu ca se simte vinovata, insa nu o pot ierta”, povesteste Kim, potrivit DailyMail.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *