Search for content, post, videos

Profil de adulterin! Cum arata, ce beau, ce meserie au si alte caracteristici ale barbatilor care inseala

Forma fetei, profesia, dar si preferintele privind bauturile alcoolice pot indica predispozitia unui barbat la infidelitate.

 

Un barbat adulterin se deosebeste de unul fidel prin anumite preferinte in stilul de viata, prin alegerile de cariera, dar si prin trasaturi fizice. Dupa numeroase studii, sondaje si evaluari de comportament, psihologii si terapeutii relationali au descoperit ca exista anumite caracteristici comune in randul barbatilor care insala. Desi insisi specialistii spun ca aceste caracteristici nu pot fi luate drept litera de lege, drept confirmare a faptului ca un barbat va insela fara doar si poate, este totusi recomandat ca femeile sa aiba la cunostinta semnele comune ale barbatilor adulterini pentru a putea fi mai precaute in ceea ce priveste relatiile de cuplu.

 

Are unghiurile fetei bine definite

 

Trasaturile foarte masculine, cum ar fi barbia si mandibula bine definite, late, sunt mai des intalnite in randul barbatilor adulterini. Cu cat el arata “mai a barbat”, cu cat el este mai masculin in trasaturi ale fetei, cu atat predispozitia la a insela este mai mare.

 

Ce bere prefera

 

Un studiu al asociatiilor berarilor din lume, efectuat in mai multe tari, a demonstrat ca barbatii care prefera Guinness sau Corona sunt mai predispusi la a calca stramb decat cei care prefera alte tipuri de bere. Evident, nu putem spune ca toti barbatii care beau aceste tipuri de bere sunt adulterini din fire, dar exista o mai mare inclinatie la aventura si, implicit, la infidelitate in randul reprezentatilor sexului tare care prefera Guinness sau Corona ca bere atunci cand ies in oras.

 

Are o stare de exuberanta aproape continua

 

O persoana vesela, in general, va fi intotdeauna o companie mai placuta decat una care are un caracter melancolic, trist. Insa evaluarile au demonstrat ca exuberanta masculina este adesea prezenta la barbatii care insala. Se pare ca a comite un fapt necuvenit, incorect, genereaza o stare de spirit mai vesela.

 

A slabit

 

Cand un barbat intr-o relatie de lunga durata, care a avut mai mereu o greutate corporala mai mare decat ar fi trebuit in proportie cu inaltimea lui, slabeste brusc, depunand eforturi evidente de a da jos kilogramele in plus, se prea poate sa fi pus ochii pe o alta femeie care incearca sa o impresioneze. Se stie deja ca relatiile de lunga durata, stabile, dar si casnicia “maresc” circumferinta abdominala a barbatilor, fapt care, de regula, nu prea deranjaza reprezentantii sexului tare aflati intr-o astfel de situatie. Dar cand in peisaj apare o alta femeie care le suscita interesul sexual, atunci acesti barbati incep sa depuna efortui evidente pentru a slabi. Desi nu putem afirma ca un barbat care tine la silueta lui este implicit un adulterin, cand exista schimbari drastice in stilul de viata, de la sedentar devenind foarte activ fizic si atent la alimentatie, partenera barbatului care actioneaza astfel ar trebui sa fie mai atenta la ce face iubitul ei.

 

Este inginer

 

Cei mai multi adulterini sunt ingineri de profesie. Fie ca lucreaza in construnctii, fie ca activeaza in IT, se pare ca rata barbatilor care insala este mai mare in randul acestor profesii decat in altele.

 

Este bucuros peste masura ca un prieten de-al lui se insoara

 

Se poate ca barbatul sa se bucure, pur si simplu, de fericirea prietenului lui sau poate este entuziasmat ca se iveste o situatie in care poate sa bea “ca pe vremuri” cu prietenii lui vechi pe care ii va revedea la nunta ce urmeaza sa aiba loc. Dar, se poate sa fie bucuros peste masura ca un prieten de-al lui se insoara si pentru ca abia asteapta sa vada ce “piese de femei” sunt domnisoarele de onoare. Un studiu a aratat ca 32% din barbati au calcat stramb cand s-au dus la nuntile prietenilor lui sau la petrecerea burlacilor de dinainte.

 

Se uita la filme porno

 

Barbatii care au relatii stabile, dar continua sa vizioneze filme pentru adulti sunt mai predispusi la infidelitate decat cei care nu practica acest lucru.

 

Este barbat!

 

Dincolo de toate caracteristicile comune ale barbatilor adulterini, toate cercetarile au demonstrat ca barbatul din propria-i natura este predispus la inselat. Nivelul crescut de testosteron si impulsurile sexuale masculine sunt mult mai proeminente la barbati decat la femei (logic!), iar acest lucru ii face mai vulnerabili in fata altor reprezentante ale sexului frumos care le fac ochi dulci.

 

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *