Search for content, post, videos

Pro si contra aventurilor de-o noapte

O aventura de-o noapte poate aduce placeri pure, neincarcate de bagaje emotionale, dar si riscuri asupra sanatatii, motiv pentru care alegerea de a face sex cu un strain al carui nume abia l-ai aflat trebuie calculata bine.

 

 

PRO: Sex variat pentru decizii bune

 

Aventurile de-o noapte implica, in primul rand, varietate, motiv pentru care pot invata dintr-o partida de sex cu un necunoscut. In mod surprinzator, poti invata multe mai ales pe plan emotional, dupa cum arata un studiu efectuat la Universitatea Ottawa, potrivit caruia aventurile de-o noapte ajuta persoana care le are sa ia decizii mai bune pe plan relational, in viitor.

 

PRO: Schimbarea inseamna experienta

 

O partida cu un necunoscut sau cu o persoana despre care nu stii mai multe decat numele si, orientativ, varsta, poate imbogati experienta sexuala a celui care se angajaza intr-o aventura de-o noapte. Cu cat experimentezi sexual cu mai multe persoane, cu atat te perfectionezi in materie de sex.

 

 

PRO: Libertate lipsita de angajamente si presiune

 

 

Faptul ca nu ai un trecut cu omul cu care faci sex face ca partida sa fie una lipsita de asteptari emotionale si bagaj sentimental. Este o oportunitate sa te descoperi pe tine, in pat, sa experimentezi latura ta dominanta, dar si supusa in timpul sexului, dar si orice alte placeri dupa care tanjesti si pe care nu le-ai obtinut, pana in prezent.

 

PRO Totul curge fara jena

 

Daca in relatii mai serioase se intampla des ca intreaga concentrare sa cada asupra partenerului sau a partenerei, o aventura de-o noapte iti permite sa faci tot ceea ce iti doresti (si, evident, isi doreste si partenerul). Stiind ca nu o sa revezi persoana respectiva, nu mai exista presiune gandului „Ce va spune despre mine?”, dar nici presiunea grijilor de zi cu zi care apar in timpul partidelor de sex din relatiile de lunga durata.

 

CONTRA S-ar putea sa vrei mai mult

 

Poate la inceput nu ai nicio intentie de a revedea barbatul cu care te-ai culcat, dar se poate intampla ca momentul sa fie atat de intens sexual si atat de natural, ca totul sa vina de la sine, incat sa-ti doresti sa reiei experienta, iar in cazurile de aventuri de-o noapte, chiar nu se pune problema incalcarii regulii de baza: o singura noapte. Exista, asadar, riscul de a te indragosti si sa suferi, totusi, o dezamagire.

 

CONTRA Nu exista intimitate

 

O aventura de-o noapte nu are nimic intim, in afara actului in sine. Asadar, fara luat in brate dupa, fara mangaieri indelungate, fara privit lung si mieros la partener. Daca barbatii sunt, deseori, de acord cu astfel de momente sexuale, in cazul femeilor lucrurile stau altfel, caci ele sunt mult mai avide de tandrete decat partenerii lor.

 

CONTRA Exista un grad de pericol

 

Indiferent cat de sigura pe tine te simti si chit ca stii cateva miscari de karate, un lucru este cert: o aventura de-o noapte cu un strain te expune pericolului. Nu stii niciodata peste cine dai, indiferent cat de bine consideri tu ca „mirosi” oamenii.

 

CONTRA Riscul de infectare

 

Cand faci sex cu un strain trebuie, obligatoriu, sa te protejezi. Prezervativul trebuie sa fie ultima bariera care va desparte si nu trebuie sa te lipsesti de ea niciodata. Daca intr-o relatie serioasa stii ca el (sau ea) si-a facut analizele acum sase luni si nu a prezentat nicio boala cu transmitere sexuala (si ai incredere ca nu a calcat stramb), cand te culci cu un strain trebuie sa iti iei toate masurile de precautie existente, indiferent cat sustine el (sau ea) sus si tare ca este „curat(a)”. Pe de alta parte, unele boli, cum ar fi infectarea cu virusul HPV sau cu visurusul herpetic genital, se contracteaza oricum, prin simpla atingere a pielii in zona pubiana, indiferent daca folosesti prezervativul sau nu.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *