Search for content, post, videos

Primul te iubesc

A-i spune iubitului pentru prima oara „te iubesc” este considerat de multe femei ca fiind un pas dificil. Chiar daca esti innebunita dupa el si il iubesti cu toata fiinta ta, poate trece mult timp pana sa-ti faci curaj sa-i marturisesti acest lucru.

Prima regula in acest sens este sa alegi momentul cu grija si cu multa atentie. Intai de toate, asigura-te ca ceea ce simti este cu adevarat dragoste si nu doar un capriciu de moment sau o pasiune trecatoare. Cand esti pe deplin convinsa de sentimentele tale, poti sa incepi sa te gandesti la momentul in care ii vei spune cuvintele magice. Niciodata sa nu o faci in timpul sau dupa sex, inainte de a-i cere o favoare sau dupa ce iubitul ti-a facut un cadou. In acelasi timp, nu incerca sa planuiesti in detaliu scena in care ii vei face declaratia sentimentelor pentru a nu strica spontaneitatea momentului.

Petreceti o seara romantica si ia-ti pe nepregatite iubitul in brate. Priveste-l in ochi si spune-i cat de mult il iubesti, atat este de simplu. Alte zile potrivite ar mai fi, bineinteles, zilele de referinta pentru cuplu, ca de exemplu Dragobetele, Sfantul Valentin sau aniversarea relatiei. Ziua ta sau ziua lui sunt alte momente potrivite de a-ti declara dragostea pe care i-o porti.

Pentru a fi credibila, evita sa ai cea mai mult alcool la bord(valabil si pentru el) si incearca pe cat posibil sa nu mai fie si alte persoane de fata.

Daca totusi nu te poti exprima verbal, merge pentru inceput si o scrisoare sau un sms, dar trebuie sa fii constienta ca nu poti amana la nesfarsit ziua in care i-o vei si spune.

A doua regula este sa urmaresti raspunsul si reactiile lui. Nu te lasa purtata de emotiile momentului atat de mult incat sa uiti sa observi cu atentie daca partenerul primeste cu placere aceasta destainuire. Chiar daca nu vezi reactia la care te asteptai sau pe care o doreai, nu inseamna musai ca partenerul nu iti impartaseste sentimentele. Este posibil ca sa fie prea bulversat in acel moment, poate chiar surprins, si astfel sa nu poata reactiona cum ar trebui. Vezi ce se intampla in timp, daca iubitul isi schimba comportamentul fata de tine si mai ales daca isi va face si el curaj sa spuna pentru prima oara ca te iubeste. Pana atunci, repeta declaratia facuta ori de cate ori prinzi un moment favorabil, pentru a-l convinge de stabilitatea sentimentelor tale. Unii barbati au nevoie de mai mult curaj pentru a face acest pas, de aceea este bine sa il incurajezi, iar altii iti vor demonstra ca te iubesc prin fapte. Fii atenta la aceste detalii si la micile atentii din partea lui, care pot fi o incercare de a substitui vorbele cu ceva mai concret.

Daca totusi declaratia intarzie sa apara sau observi ca iubitul bate in retragere, ar trebui sa reanalizezi relatia.

Cum sa-i zici Te Iubesc si in alte limbi!

Succes!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *