Search for content, post, videos

Cum procedezi la prima intalnire ca sa mearga totul perfect

Iti place de cineva si arzi de nerabdare sa il cunosti sau sa afli care-i sunt sentimentele fata de tine? Evident, cea mai buna solutie ar fi sa iesiti impreuna la o intalnire in doi.

Cea mai mare problema care apare este insa tocmai acest prim pas, invitatia. Daca o faci direct, te expui complet, dezamagirea unui refuz fiind in acest caz extrem de mare, uneori ducand chiar la complexe de inferioritate. Daca insa nu intreprinzi nimic, ai putea ramane cu ochii in soare asteptand la nesfarsit sa faca el primul pas. Mai mult, el nu va sti niciodata ceea ce simti pentru el. Ce ramane de facut?

 

Cum sa treci peste aceasta dilema
Numai gandul la a invita pe cineva la o intalnire este suficient cat sa-ti provoace palpitatii si sa-ti faca inima sa o ia la goana, lucru de altfel cat se poate de natural. Sa fim seriosi, nimanui nu-i place sa-si puna inima la bataie. Este insa o cale care sa-ti permita sa programezi o „intalnire” fara sa treci prin experienta oribila data de asteptarea unui raspuns concret de „da” sau „nu”?

  • Nu folosi niciodata intrebarea directa „vrei sa iesi cu mine?” Orice intrebare de genul acesta poate deveni jenanta atat pentru tine cat si pentru cealalta persoana care este pusa in situatia de a fi obligat sa raspunda, afirmativ sau pozitiv. Mai mult, ai putea sa-l prinzi la un moment nepotrivit in care sa te refuze fara sa isi doreasca cu adevarat acest lucru, doar pentru a scapa mai usor din dilema pe care tu singura l-ai pus s-o rezolve. Oricum, in cele mai multe cazuri, amandoi veti sfarsi stanjeniti sau chiar raniti.
  • Uita  de replicile „clasice”
    Viata bate filmul, cu alte cuvinte uita de toate replicile destepte pe care le-ai auzit pana acuma. Ironia si glumele nu-si au nici ele locul la inceput, niciuna dintre acestea nu va scoate in evidenta interesul tau pentru persoana de fata.
  • Fii la inceput un prieten, nu o potentiala iubire
    Daca iti doresti cu adevarat compania acestei persoane si vrei ca si ea sa afle acest lucru, cel mai bine ar fi sa te comporti natural, sa fii tu insuti. Nu e nevoie sa il faci sa rada sau sa il sufoci cu un aer intelectual superior, fii relaxata si comporta-te normal, asa cum o faci si cu ceilalti prieteni, arata-ti interesul pentru el si pentru persoana lui. Nu e nevoie decat sa-i fi o buna companie; cu cat se va simti mai bine in preajma ta, cu atat mai mult isi va dori sa fi langa el. Daca e sa fie ceva intre voi, aceasta este cea mai buna metoda de a afla raspunsul.
  • Evalueaza situatia
    In cazul in care va petreceti timpul impreuna si toate semnele indica sentimente reciproce, relatia va decurge de la sine, in scurt timp va veti regasi unul in bratele celuilalt. In caz contrar insa nu vei avea ed pierdut nimic. Ai urmat toti pasii pe care ti i-am recomandat mai sus deci, chiar daca nu ai reusit sa aprinzi o scanteie, ai castigat un nou prieten. Si nu e putin lucru.
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *