Search for content, post, videos

«Prietenii cu beneficii» Asa convingi o femeie matura sa faca sex cu un barbat tanar

Intalnim tot mai des acest termen de “prieteni cu beneficii”, tot mai multi pledeaza in best friends dar ce se se intampla in asternuturi ramane doar in asternuturi.

Tot mai multi tineri incearca sa castige prietenia unei femei mai in varsta, mai experimentata. Pragul de perfectiune in viziunea tinerilor este intre 6 si 10 ani diferenta.

Cum convingi o femeie matura sa intretina relatii sexuale cu un pustan?

Suna incitant, dar pentru multe femei suna a lipsa de experienta. Femeia cauta experienta, cauta partida perfecta, iar in viziunea lor un “tinerel” nu le poate oferii acest lucru.

Este o gandire foarte gresita tocmai de aceea revenim la titlu. Un pustan ii va castiga increderea femeii, tocmai pentru ca si-o doreste foarte mult aproape. Acesta ii va deveni atat confident cat si prieten. Un pustan care vrea sa obtina aceste lucruri de la o femeie matura doar asculta, nu da sfaturi, nu pune intrebari. Devine exact ceea ce femeia matura cauta, un soi de plastelina, in sensul bun spus evident, pe care sa o poata modela dupa bunul ei plac.

Un pustan nu numai ca va fi mult mai bun la pat, acesta va da orice sa te satisfaca, va face asa incat ca placerea sa o simti tu, chiar daca poate el se va sacrifica.

Il incita sexualitatea ta, maturitatea ta, dezinvoltura ta, modul relaxat de pune problema, indiferenta cu care il tratezi si lipsa de responsabilitate pe care o acorzi relatiei voastre.

Un pustan va fi prietenul cu beneficii de care ai nevoie. El vine oricand il chemi, la orice ora, in orice moment, gata sa iti satisfaca toate fanteziile.

In societate pledeaza ca bunul prieten, ca cel care nu face, nu stie si nu spune nimic.

Pustanul va tine atat de mult in secret relatia dintre voi, din teama ca te va pierde.

Prieteniile cu beneficii sunt din ce in ce mai dese, atat in randul tinerilor cat si in randul persoanelor mature. Cert este ca secretele sunt incitante si de cele mai multe ori ele sunt sarea si piperul de care aveai nevoie.

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Impotriva Taranoilor</cite>

    povesti! oricine isi doreste un partener de sex cat mai tanar, e natural asa! baietii tineri care merg cu babe o fac ori pentru cadouri, ori fiindca n-au succes la fetele tinere (care, daca n-ai moaca, atitudine si bani de interlop nu te baga in seama)

  • <cite itemprop="author">george_alex86</cite>

    fiecare cu gustuile lui/ ei. oricum,gura lumii nici pamantu no astupa….ca daca te iei dupa lume,nu tre’ sa muncesti,sa bei,sa mananci,sa futzi,nu tre’ sa faci nimic….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *