Search for content, post, videos

Prieteni cu beneficii: reguli de aur pentru a te bucura de sex fara obligatii

Femei sau barbat, orice persoana ar trebui sa se bucure macar o scurta perioada din viata de o prietenie cu beneficii, adica sa aiba un partener cu care sa faca sex fara obligatii.

Insa nu toti stiu sa aprecieze o astfel de relatie, in destul de multe cazuri unul dintre prieteni cautand mai mult de la relatie sau nestiind sa gestioneze anumite situatii aparent delicate si mereu asociate cu o relatie serioasa de cuplu. Iata cateva reguli de aur pentru a te putea bucura de sex fara obligatii in cadrul unei prietenii cu beneficii!

Mergi cu valul

Nu incerca sa controlezi directia in care merge relatia de prietenie cu beneficii. Bucura-te de sexul fara obligatii, de momentele in care sunteti impreuna, dar nu impune reguli, nu-ti controla comportamentul, mergand pur si simplu cu valul.

Manifesta afectiune

Cand ai un prieten cu beneficii, ia-l in brate, saruta-l, mangaie-l, ai grija de starea lui cat timp sunteti impreuna. Daca simti, insa, ca sentimentele tale sunt mai puternice decat intr-o relatie fara obligatii, atunci fie te retragi direct, renunti, fie porti o discutie deschisa cu partenerul (in persoana, nu prin mesaje, mailuri, sms-uri), incercand pe cat posibil sa nu dai dovada de prea multe emotivitate si instabilitate.

Nu-l pozitiona in centrul lumii tale

Nu conteaza ce crede el/ea despre cum te imbraci, nu conteaza ca se vede si cu alte persoane, nu conteaza ca nu aveti intalniri in oras cu prieteni de-ai tai sau de-ai lui/ei. O relatie de tipul „prieteni cu beneficii” implica, in mare, doar sex fara obligatii, partea „fara obligatii” fiind foarte importanta. Mentine-ti propria viata si considera-ti partenerul de sex un fel de apendice.

Poti introduce si altceva pe langa sex pe meniu

A manca impreuna, a dormi impreuna, a gati impreuna, a vedea un film in pat dupa sex, a face baie impreuna – toate sunt activitati placute care chiar isi au locul intr-o relatie de tipul „prieteni cu beneficii” atat timp cat niciunul nu ridica pretentii. Daca partenerul/a considera ca e „prea mult”, ca intra in sfera „relatiei de cuplu”, atunci poti pune problema astfel: „Te simti bine? Nu este cazul sa te simti presat/a pentru ca nu bat nicaieri, nu am planuri ascunse. Doar petrecem timp impreuna si ne simtim bine si atat”.

Asigura-te ca va distrati impreuna

Chiar si intre asternuturi sau pentru acele ore petrecute impreuna cu „prietenul cu beneficii”, asigura-te ca va distrati impreuna. Odata ce incepeti sa va plictisiti unul in prezenta celuilalt, trebuie sa pui capat relatiei de sex fara obligatii.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Darius Boc</cite>

    foarte fain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *