Search for content, post, videos

Prejudecatile despre barbati pe care trebuie sa le dea uitarii femeile

Ambele sexe au prejudecati, unele avand uneori fundamente reale, altele nu. Totusi, pentru o mai buna relationare, ar trebui sa renuntam la el.

 

Unul dintre principalele motive pentru care femeile si barbatii au probleme de comunica, de intelegere intre ei tine de prejudecatile fiecarui sex in parte. Este usor sa interpretezi gresit o vorba sau un gest atunci cand tu ai clar stabilit in minte un tipar pe care celalalt in urmeaza, daca tu i-ai pus deja o „eticheta”. Cand vine vorba de relatii, cu atat mai mult prejudecatile dauneaza grav.

 

Iata cele mai frecvente prejudecati despre barbati pe care le au femeile si pe care ar trebui sa le dea uitarii!

 

Barbatii prefera blondele cu sanii mari
FALS. Nu exista nicio predilectie pentru culoarea parului si nici pentru o anumita parte a corpului feminin. Asa cum unii barbati prefera, intr-adevar, blondele cu sanii mari, alti barbati prefera satenele cu posteriorul bombat, iar altii roscatele cu pistrui. Nu are nici cea mai mica importanta. Comentariile privind cum arata o femeie („Ce balcoane are aia!”) nu arata preferintele barbatului care le face, adesea fiind „antrenat” de situatia si de oamenii in prezenta carora se afla.

 

Barbatii sunt interesati doar de sex
FALS. Intr-adevar, barbatii rareri refuza o oportunitate de a face sex daca nu au niciun fel de obligatie si chiar au chef de o aventura. Intr-adevar, obisnuiesc sa se laude cu „scorul” lor, insa laudele apar mai degraba pe fondul unei presiuni sociale in randul reprezentantilor sexului tare, decat pe fondul unei adevarate mandrii generate de numarul mare de femei care le-au trecut prin pat. Odata ce depasesc adolescenta in care sunt „avizi dupa experienta”, barbatii ating un nivel de maturitate care-i face sa fie mult mai selectivi, mai pretentiosi in privinta partenerelor sexuale pe care le aleg, nemaifiind interesati in mod exclusiv de sex.

 

Barbatii nu au ceas biologic
FALS. Toti oamenii, femei si barbati deopotriva, au ceas biologic. Si barbatii ajung, mai devreme sau mai tarziu, sa simta nevoia sa se stabileasca la casa lor, sa aiba o relatie stabila, o casnicie si unul sau mai mult copii. Singura diferenta dintre femei si barbati este ca in randul reprezentantelor sexului frumos ceasul biologic bate mai zgomotos.

 

Barbatii sunt curvari
FALS. Sa spui ca toti barbatii sunt curvari este ca si cum ai spune ca toate femeile sunt curve, fapt care nu este normal pe absolut niciun plan. Intr-adevar, fiecare dintre sexe are propriile „mere stricate”, dar asta nu inseamna ca tot „cosul” este „stricat”.

 

Barbatilor le este frica de angajamente
FALS. Aceasta este una dintre prejudecatile cel mai des intalnite. Insa daca tuturor barbatilor le este frica de angajamente, cum se face ca majoritatea se insoara la un moment dat? Sigur, la fel ca in cazul „curvarilor”, exista si exceptii. Insa, afirmatia ca „barbatilor le este frica de angajamente”, de relatii serioase, in general, este complet nefondata. Barbatii evita angajamentele cand nu se simt pregatiti pentru ceva cu adevarat serios, iar situatia este chiar des intalnita si in cazul femeilor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *