Search for content, post, videos

Preferinte sexuale: ce cred femeile ca le place barbatilor, dar detesta de fapt

Fiecare om are propria realitate sexuala pe care vrea, uneori, sa o materializeze in relatia de cuplu. Insa nu intotdeauna ce iti place tie place si partenerului. Mai mult, ceea ce poate fi sexi in opinia unei femei, poate fi detestat de barbat!

 

1. Dusul impreuna pe nepusa masa

 

A face dus impreuna este exceptional atunci cand au ambii parteneri timp. Dar atunci cand el se grabeste sa plece la serviciu, eventual este deja in intarziere, sa intri in dus peste el “pentru una mica” poate fi o idee proasta. Chiar daca obtine repede o erectie, sexul la dus, dimineata, cand barbatul este concentrat pe ziua inceputa, nu este agreat de toti reprezentantii sexului tare. Din acest motiv femeile ar trebui sa limiteze vizitele inopinate la dus pentru momentele in care si el are timp. Pana una alta, nici tuturor femeilor nu le convine sa fie intrerupte in timp ce se dau cu fond de ten pe fata, la ora 07.30 dimineata, pentru o partida scurta de sex, de catre parteneri.

 

2. Sa se arate incantate de sex si apoi sa faca pe inabordabilele

 

Cand abia incepe relatia cu un barbat, iar partenerii inca nu au ajuns intre asternuturi, exista o multime de jocuri psihologice. Unul dintre ele, pus in scena de femei, este cel al dublului rol: mai intai incearca sa suscite interesul barbatului prin toate caile posibile, inclusiv interesul sexual, iar atunci cand il vad deja in limba dupa ele, fac pe inabordabilele. Ei bine, o fi si asta o tehnica de seductie, dar este teribil de enervanta pentru barbatii care gandesc, pana una alta, simplist: “Daca pana acum arata ca ma vrea, acum de ce face pe inaccesibila?”

 

3. Sexul in fata oglinzii cu dosul intors

 

Sexul in fata oglinzii este, teoretic, foarte erotic pentru ca ofera vizibilitate asupra trupurilor care se intrepatrund din toate unghiurile. Dar atentie! Daca tot va inhamati la o partida de sex in fata oglinzii, macar asigurati-va ca este penumbra in camera, ca sa nu vedeti chiar totul. Barbatii se tem de acea parte “non-erotica” a trupului lor. Mai exact, niciun barbat nu vrea ca femeia sa-i vada fundul despicat si parul dintre fese in oglinda, fix in mijlocul actiunii.

 

4. Camasile cu o mie de nasturi

 

Chiar daca femeile le considera dragute si chiar stilate, barbatii detesta camasile cu o mie de nasturi. Pe langa faptul ca barbatii sunt usor neindemanatici cand vine vorba de nasturi multi, sa piarda cinci minute incercand sa dezbrace o femeie de o camasa este mult prea mult pentru psihicul lor. Cu atat mai mult daca fac vreo miscare gresita si rup un nasture. In timpul preludiului, nimic nu este mai neplacut decat o femeie crizandu-se: “Hei! Mi-ai rupt bluza preferata!”. Asadar, ca sfat pentru femei: cand stiti ca veti avea parte de sex, ori nu purtati bluze cu o mie de nasturi, ori va dezbracati singure intr-un numar de striptease!

 

5. Lenjeria intima foarte scumpa

 

Orice femeie merita sa aiba un set de lenjerie intima foarte stilata si scumpa, pentru starea buna a propriului psihic si pentru increderea in sine. Dar doar pentru atat! Nu si pentru barbat! Reprezentantii sexului tare observa, de regula, lenjeria unei femei abia atunci cand se chinuiesc sa o dezbrace. Mai mult, femeile nu ar trebui sa se astept la complimente din partea barbatilor atunci cand poarta lenjerii intime de calitate extraordinare. Niciun barbat cu erectie nu va spune vreodata: “Ce delicata este dantela!”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *