Search for content, post, videos

Predispozitia jumatatii tale de a insela, in functie de varsta sa

Varsta oamenilor dicteaza multe dintre actiunile acestora si odata cu trecerea timpului apar diverse frustrari care pot duce la actiuni regretabile in viitor.

Acesta este si cazul fidelitatii partenerilor, care este schimbatoare mereu odata cu trecerea anilor.

Potrivit ultimelor studii, absolut orice persoana se gandeste la un moment dat in viata sa isi insele partenerul, motivele fiind destul de variate.

Insa unul dintre motivele principale care duc la o astfel de gandire este dat de varsta. Astfel, odata cu inaintarea in varsta, oamenii dobandesc diverse notiuni cu privire la ceea ce inseamna fidelitate. Inaintarea in varsta combinata cu monotonia in cuplu si cu frustrarile personale legate de lipsa realizarii profesionale duc de multe ori la ifidelitate.

Asa ca, in cele din urma va prezentam care sunt sansele ca partenerii sa insele, in functie de varsta.

FEMEILE

Femeile simt de fapt nevoia de insela mai des decat barbatii, insa au capacitatea de a o infrana de cele mai multe ori. Cu toate acestea, in momentul in care isi accepta conditia si recunosc ca nu sunt satisfacute isi dau frau liber, dupa cum urmeaza:

Varsta pana in 22 de ani

Femeile cu varsta pana in 22 de ani sunt cel mai putin dispuse sa insele. Pana la aceasta varsta nu au devenit total constiente de feminitatea si sexualitatea lor si implicit nu stiu exact ceea ce vor de la partener. Cu toate acestea, simt nevoia sa experimenteze asa ca in cele mai multe cazuri vor iesi dintr-o relatie pentru a intra in alta, fara sa insele insa.
Varsta intre 22 de ani si 35 de ani

Femeile aflat in acest palier de varsta sunt cele care simt la un moment dat ca sunt sufocate de relatia stabila pe care o au. Tocmai de aceea sunt poate cele mai predispuse sa insele si sa incerce pe cat posibil sa nu dezvaluie nimanui acest lucru. De fapt, ele incearca sa gaseasca o alternativa pentru partenerul pe care il au insa nu doresc sa-l piarda daca nu gasesc nimic mai bun.
Varsta peste 35 de ani
Femeile de peste 35 de ani deja stiu cam tot ce isi doresc de la partener. Sansele sa insele sunt destul de mici datorita faptului ca pana la aceasta varsta este foarte posibil sa fi gsit ceea ce cauta. Daca inseala insa, o fac din placere sau din razbunare. Mai mult decat atat, fiind constiente de sexualitatea lor, sunt destul de viclene incat sa tina secrete escapadele sexuale si sa se bucure de ele de mai multe ori, in cazul in care partenerul stabil nu mai prezinta interes sexual ci doar financiar.
BARBATII

Spre deosebire de femei, barbatii isi dau frau liber instinctelor, de cele mai multe ori. In functie de varsta, este posibil sa insele dupa cum urmeaza:

Varsta pana in 22 de ani

In cazul barbatilor, instinctul sexual este cat se poate de puternic la aceasta varsta. Majoritatea nu sunt copti asa ca daca au o ocazie de a face sex cu o necunoscuta, chiar daca sunt intr-o relatie, o vor face fara niciun fel de resentimente. Nu au remuscari si sunt capabili sa musamalizeze aproape tot.
Varsta intre 22 si 35 de ani

Barbatii aflati in acest palier se confrunta de multe ori cu cate o criza existentiala. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care cauta sa isi demonstreze ca inca mai sunt virili si ca inca mai pot atrage „prospaturi”. Asa ca pentru ei actul inselatului este mai mult o dovada necesara pentru ei insisi ca inca mai sunt capabili sa fie doriti de femei.
Varsta peste 35 de ani

De la aceasta varsta, majoritatea barbatilor deja pot spune ca sunt multumiti cu ceea ce au cucerit in materie de femei. Daca vor insela, o vor face in cele mai multe cazuri pentru a-si aduce aminte de gloria tinereitii, fara sa puna la suflet nimic insa.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Un proiect genial si profitabil. Se ofera curs gratuit si complet de instruire de la zero. Selectam colaboratori pentru proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber). Pentru detalii trimiteti textul „Info” la adresa email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *