Search for content, post, videos

Pozitiile sexuale preferate ale barbatilor

Barbati adora sexul oricum, insa exista unele pozitii sexuale pe care le prefera in mod special, caci le ofera mai multa placere, sunt mai distractive si favorizeaza si un nivel mai ridicat de intimitate.

 

Femeia deasupra

 

Daca o femeie isi intreaba partenerul ce ii place cel mai mult sa faca intre asternuturi, se prea poate ca raspunsul lui sa fie “Sa te satisfac pe tine”. Placerea sexuala si orgasmul femeii, de preferinta cat mai lung ca durata, sunt foarte importante pentru barbati, caci acestea aspecte sunt cele care-l fac, cu adevarat, sa se simta performanti in materie de sex.

 

Din acest motiv, multi dintre barbati prefera pozitii sexuale care sunt favorabile placerii femeii, iar cea in care ea este deasupra lui este una dintre ele. Dincolo de faptul ca el nu trebuie sa depuna mare efort, este sigur si ca ea face exact ceea ce ii place stand deasupra lui. Mai mult, are o vedere exceptionala asupra partenerei sale.

 

Totusi, nu toti barbatii constientizeaza ca pozitia femeia deasupra nu este, intotdeauna, folosita de reprezentantele sexului frumos pentru a obtine placere pentru ele insele. Adesea, femeile – cand stau deasupra barbatului in timpul sexului – se concentreaza intens asupra miscarilor si examineaza cu atentie reactiile partenerilor lor pentru ca vor ca miscarile lor sa genereze cat mai multa placere acestora. Asadar, cand femeia e deasupra nu inseamna neaparat ca se gandeste la propria placere, ci uneori face tot posibilul pentru a-l innebuni pe partener, pentru a imbunatati viata sexual in cuplu.

 

Misionarul

 

Clasica pozitie a misionarului si, mai ales, variatiile sale ofera barbatului control in timpul partidei de sex, permitandu-i totusi sa fie intim, apropiat de partenera lui, datorita faptului ca pozitia inlesneste contactului vizual si gesturile de tandrete, precum sarutul, in timpul sexului. Desi barbatul conduce in timpul misionarului, prin miscarea soldurilor, amandoi partenerii pot dicta ritmul. Mai mult, femeia isi poate indruma iubitul cu ajutorul mainilor pe care le tine pe soldurile sau pe fundul acestuia. Pozitia misionarului permite comunicarea trupeasca intre parteneri, motiv pentru care – desi veche de cand e lumea – ramane una dintre preferatele barbatilor.

 

Femeia deasupra cu spatele

 

Similara primei pozitii expuse mai sus, aceasta presupune ca femeia sa fie deasupra barbatului, dar cu spatele indreptat spre chipul lui. Aceasta pozitie ofera toate beneficiile pozitiei clasice “femeia deasupra”, dar permite barbatului sa vada posteriorul femeii, dar sa se si joace cu el. Este unul dintre avantajele pozitiei datorita careia barbatii adora “femeia deasupra cu spatele”. Mai mult, faptul ca nu permite contactul vizual ofera partidei un “aer” usor salbatic, interzic, mai animalic.

 

Doggie Style

 

Penetrarea femeii de la spate innebuneste orice barbat. Putini sunt cei care rezista mult in aceasta pozitie fara sa atinga repede orgasmul. Pozitia doggie style permite o penetrare adanca si-l face pe barbat sa se simta cu adevarat stapanul dormitorului, dar si al partenerei sale, pozitia avand puternice accente de dominatie.

 

In picioare

 

Marele avantaj al pozitiei sexuale in picioare este faptul ca poate fi pusa in practica absolut oriunde. In bucatarie, la baie, in dreptul chiuvetei, in lift, sprijiniti de masina parcata intr-un loc ferit de ochii lumii. Aceasta pozitie sexuala ofera starea de incitare specifica a lucrului interziu, a acelei partide scurte, dar plina de spontaneitate, fiind una dintre preferatele barbatilor.

 

Lingura

 

O pozitie intima care nu implica mult efort. Pozitia sexuala lingura este ideala pentru partenerii care se simt obositi sau care s-au trezit buimaci din somn cu pofta de placere sexuala. Pare a fi o pozitie lenesa, dar este una, mai degraba, comoda, dar si plina de afectiune, caci permite imbratisarea partenerei de catre barbat, in timpul penetrarii.

 

Dansul in poala

 

El stand pe scaun, ea incalecandu-l cu fata la el sau cu spatele la el. Este o variatie a pozitiei femeii deasupra (fata in fata sau cu spatele), dar mult mai senzuala. Barbatului ii permite o vedere exceptionala asupra trupului femeii, in timp ce se poate lasa dominat de catre partenera lui.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *