Search for content, post, videos

Pozitiile sexuale preferate ale barbatilor

Se spune ca barbatii se gandesc in permanenta la sex indiferent de unde se afla si ce au de facut.

Poate e sau poate nu e adevarat, insa exista cateva pozitii sexuale pe care acestia le adora si ar fi bine sa le stii si tu. Asa vei sti ce sa-i oferi, ca sa nu-si mai ia mintea de la tine niciodata.

Pozitia misionarului se regaseste in toate topurile posibile si este preferata barbatilor pentru ca au controlul partidei si sunt foarte apropiati de partenera lor.

Un alt lucru pe care barbatii adora sa-l faca este sexul la dus sau inainte de a pleca la serviciu. Adora sa te vada cum te apleci incet pentru ca el sa te penetreze si sa-ti dea ochii peste cap de placere. Lui ii place sa stie ca te-a lasat satisfacuta, iar el va avea o zi plina de energie la munca. Placerea este mare pentru ambii parteneri.

O alta pozitie pe care acestia o plac foarte mult este sa te aiba pe tine deasupra. Tu esti in control, insa el se poate bucura de tot corpul tau si admira toata scena. Tot cu tine deasupra, insa cu spatele la el este o alta pozitie care ii innebuneste pe barbati pentru ca te poate tine de solduri si iti poate dicta ritmul.

Doggy style este un clasic al sexului, iar barbatii au o placere incredibila in a te vedea pe tine aplecata si inundata de placere, in timp ce ei pot sa te apuce de par, sa-ti mangaie spatele sau sa-ti mai dea cate o palma la fund.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *