Search for content, post, videos

Pozitii sexuale sigure pentru un orgasm garantat. Asa obtii placeri nebanuite

Datorita faptului ca sexul este unul dintre cele mai importante lucruri in cuplu, este bine de stiut ce fel sa reusim sa ne bucuram din plin de acele momente.

Mai ales ca in ziua de azi cutuma traditionala a disparut si placerea femeii este la acelas nivel cu cea a barbatului.

Daca din varii motive femeile nu reusesc de fiecare data cand au contact sexual sa ajunga la orgasm, acest lucru este posibil sa se intample si din cauza pozitiei folosite.

Asa ca in cele ce urmeaza va vom prezenta care sunt pozitiile care cu siguranta vor da roade si va vor duce pe culmile placerii.

Pozitia misionarului in aer

Pentru aceasta pozitie, femeia trebuie sa stea intinsa pe spate, pe pat, cu soldurile un pic in afara patului. Barbatul sta in fata ei iar picioarele femeii se sprijina pe umerii lui. Aceasta pozitie permite o penetrare adanca si stimulare cerviala profunda care poate produce orgasm vaginal si uterin destul de intens.

Aliniamentul coital

Aceasta tehnica presupune un pic mai mult efort. Astfel, pentru a ajunge in pozitia care trebuie, se incepe cu pozitia misionarului, Odata ce femeia este penetrata, femeia isi strange picioarele in asa fel incat ea sa se afle intre picioarele lui iar barbatul isi schimba centrul de greutate si preseaza pe clitoris. Aceasta tehnica este indicata pentru femeile care au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm.

Tehnica sceptrului

Aceasta tehnica este indicata pentru femeile care au nevoie de mult timp pentru a ajunge la climax. Presupune strangerea la baza a penisului, destul de puternica, pentru a tine astfel sangele sub presiune. Astfel se prelungeste periaoda in care barbatul are erectie iar femeia poate capata timpul necesar pentru a ajunge la orgasm.

Pe masa

Femeia este intinsa pe o masa, iar barbatul o penetreaza stand in picioare. Barbatul este cel care detine controlul in totalitate, el este el care decide cat de adanc merge sau ritmul actiunii.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">GO2-Romania.com</cite>

    Tehnica sceptrului? Adica apuca sceptrul pana aceasta ramane fara vlaga? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *