Search for content, post, videos

Pozitii sexuale pentru orgasm garantat

Asa cum un atlet stie cum sa sa-si dozeze efortul fizic si sa se miste astfel incat sa performeze cat mai bine, adoptand tactici speciale pentru a-si spori sansele de castig, asa si in timpul sexului unele pozitii cresc sansele atingerii orgasmului.

 

Pozitia sexuala potrivita poate face diferenta pentru o femeie intre o partida de sex cu orgasm puternic si una fara orgasm, chiar lipsita de placere.

 

Pozitia picioare-umeri

 

Ea intinsa pe spate cu picioarele ridicate pe umerii lui. Aceasta pozitie sexuala contracteaza muschii vaginali si ofera partenerului (mai exact penisului sau) acces la punct G pentru atingerea mai usoara a orgasmului.

 

Doggie Style

 

Denumirea in limba engleza este sugestiva si in limba romana. Aceasta pozitie presupune ca femeia sa stea in genunchi, sprijita in maini, in timp ce barbatul o penetreaza din spate. Pozitia sexual “doggie style” permite stimularea clitoricului de catre femeie in timp ce partenerul are un acces mai usor la punctul G, sporind astfel sansele atingerii climaxului.

 

Calare cu spatele

 

Barbatul sta intins pe spate, in timp ce femeia este deasupra lui, dar cu spatele la fata lui. Aceasta pozitie permita stimularea clitorisului de catre partenera.

 

Un altfel de misionar

 

El sta in genunchi, cu trunchiul ridicat, in timp ea isi ridica bazinul pana la nivelul pelvisului ei, sprijita fiind in antebrate si in picioarele cu care-i cuprinde soldurile. Aceasta pozitie sexuala este o variatie a clasicului misionar care creste forta de frecare intre cele doua pubisuri. Totodata, barbatul are mana libera pentru stimularea clitorisului partenerei.

 

Femeia deasupra

 

Clasica pozitie “femeia deasupra”, similara cu pozitia “calare cu spatele” dar cu trunchiul femeii spre barbat este ideala pentru cuplurile in care partenera are nevoie de “sex de anduranta” pentru atingerea orgasmului. Motivul? Barbatul intins pe spate ii poate sustine cat de cat greutatea femeii, usurandu-i miscarile cu mainile pe care le tine pe soldurile sau fesele ei, in timp ce ea se poate sprijini pe genunchi. Aceasta pozitie sexuala este recomandata femeilor care necesita “mai multa munca” pentru obtinerea orgasmului.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *