Search for content, post, videos

Pozitii sexuale pentru locuri stramte

Spatiile inguste nu trebuie sa reprezinte un obstacol atunci cand vrei sa faci sex. Exista pozitii sexuale numai bune de folosit in locuri stramte, precum in masina, in cort, in cabina de dus sau de probat haine din magazin.

 

Cand dorinta sexuala este de nestapanit, nu mai conteaza unde te afli atata timp cat ai un dram de intimitate. Daca nu te vede nimeni, poti face sex si in acele locuri aparent interzise, precum cabina de proba dintr-un magazin, in lift sau in masina. Marea provocare o reprezinta insa limitarea de spatiu din aceste locuri stramte. Daca adopti, insa, pozitia sexuala potrivita, te poti bucura de toate placerile trupesti dupa care tanjesti.

 

In cabina de proba

 

Sa zicem ca esti la cumparaturi cu persoana iubita si va navaleste pofta sexuala pe amandoi. Cabina de proba este ideala pentru sex, cu atat mai mult cu cat puteti sa va si delectati vizual privindu-va in oglinda cu care este dotat spatiul ingust. In cabina de proba, pozitia sexuala perfecta este cea in care barbatul se lipeste de perete, isi ridica partenera in brate si o penetreaza, in timp ce ea se sprijina cu picioarele incolacite in jurul bazinului luni. Ridicand-o cu forta bratelor, placerea va fi suprema.

 

In dressing

 

Cei care se bucura de un dressing in locuinta ar trebui sa se bucure si de cel putin o partida de sex in locul respectiv. In functie de marimea dressingului, poti adopta mai multe pozitii. Daca incape un mic taburet, el se poate aseza pe acesta, iar ea il poate “incaleca”. In cazul in care dressingul este totusi ingust ca spatiu, partenerii pot adopta pozitia “pe la spate”, dar amandoi in picioare.

 

In cort

 

Chiar si corturile de mici dimensiuni, de doua persoane, sunt bune de facut sex in ele, caci ofera atmosferei sexuale senzatia inedita de aventura. In cort, pozitia sexuala ideala este “Lingura”, in care ambii parteneri sunt intinsi pe o parte, barbatul cuprinzandu-si femeia in brate de la sapte si penetrand-o pasional.

 

In lift

 

Lifturile fac parte din viata de zi cu zi a fiecaruia (aproape). Daca te navaleste pofta sexuala, iar liftul este singurul loc unde-ti poti satisface dorintele, nu ezita sa te inhami la o partida de sex in ascensor. Pozitia sexuala potrivita pentru acest spatiu ingust este in picioare, “pe la spate”. Totusi, daca femeia este mai elastica, atunci ea poate sta cu fata la barbat si sa-si ridice un picior pe umarul lui, in timp ce se sprijina cu celalalt in pamant. Daca elasticitatea lasa de dorit, ea isi poate pune piciorul indoit pe antebratul barbatului care o tine de fese in timp de o patrunde.

 

In cabina de dus

 

Si ce daca nu ai cada in baie? Si in cabina de dus poti face sex fara prea multe dificultati. Pozitia sexuala ideala pentru acest loc ingust este in picioare, fie fata in fata, fie pe spate. Nu este recomandat ca barbatul sa-si ia in brate partenera, ea incolacindu-se in jurul lui, caci creste astfel riscul de accident prin alunecare. Atentie totusi! Statistic, cele mai multe accidente stupide au loc in baie.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *