Search for content, post, videos

Pozitii sexuale pentru grasi. Cum sa faci sex bestial cand esti supraponderal

Exista pozitii sexuale care nu sunt pentru toata lumea, cu atat mai mult cu cat cel putin unul dintre partenerii este supraponderal sau chiar obez.

Dar greutatea corporala nu este un impediment pentru a te bucura de o partida bestiala de sex. Exista pozitii sexuale mai „usoare”, mai usor de realizat de persoanele grase.

Perna este un „prieten” de nãdejde

Pozitia sexuala clasica este cea a misionarului. Dar cand burtica iti sta in cale, mai ales daca ambii parteneri au kilograme in plus, pozitia misionarului poate avea cateva neajunsuri. Cel mai mare: penetrarea este superficiala. Ca aceasta pozitie clasica sa redevina extraordinar de placuta, barbatul poate pune femeii care sta intinsa pe spate o perna (sau doua) sub bazin, astfel incat ea sa aiba fundul ridicat. In felul acesta, barbatul o poate penetra mai usor si mai profund, crescand placerea sexuala.

El misionar, ea pe lateral

Schimbarea unghiului de penetrare in timpul partidei de sex poate face minuni. Acesta este si cazul „jumatatii” de misionar. Pozitia presupune ca barbatul sa stea in pozitia clasica a misionarului, in timp ce femeia sta pe lateral, cu genunchii adusi la piept. In felul acesta, isi expune posteriorul. Totodata, in cazul persoanelor cu depozite de grasime in zona bazinului, pe fese si pe coapse, aceasta pozitie permite, practic, „intinderea grasimii”, astfel incat zona intima ramane „descoperita”. In felul acesta penetrarea devine mai profunda, iar placerea sexuala mai mare.

Femeia deasupra

Si femeile plinute fac performante deasupra! Motiv pentru care, pentru o mai mare lejeritate a miscarii, chiar este recomandat ca partenerele plinute sa stea deasupra in timpul partidei de sex. Pe de alta parte, si barbatii grasi pot beneficia de pe urma pozitiei „femeia deasupra”. Motivul: in momentul in care stau pe spate, abdomenul cu depozitele de grasime se aplatizeaza, „dezgolind” intr-o anumita masura baza penisului, care – la barbatii cu mai multe kilograme in plus – este acoperita, de regula, de grasime. Cel mai bine stiu acest lucru barbatii care au fost grasi si care au reusit sa slabeasca, caci cu fiecare kilogram scazut este evidente o „marire” a penisului. Nu este o „marire” reala, dar cu cat stratul de grasime de la baza este mai mic, cu atat acesta este mai proeminent. In cazul in care mai au de muncit pentru a ajunge la o greutate corporala normala, si barbatii pot recurge la pozitia „femeia deasupra” pentru o mai mare placere, indiferent daca femeia sta cu fata la el sau „il trateaza cu fundul”.

Picioarele pe umeri

Pentru a creste varietatea in timpul sexului, partenerii plinuti pot incerca si pozitia in care femeia isi tine picioarele pe umerii barbatului. Totul porneste din pozitia misionarului. Barbatul sta cu trunchiul pe verticala, iar ea isi pozitioneaza picioarele pe umerii lui. Este o pozitie confortabila pentru amandoi care permite, totodata, o penetrare mai profunda.

Doggy style

Aceasta este o pozitie sexuala care „functioneazã” aproape mereu. In cazul „doggy style”, kilogramele femeii nu conteaza, pozitia putand fi practicata si daca ea are 10 kilograme in plus, si daca are 30. Probleme pot aparea daca barbatul are burta prea mare, caci aceasta poate apasa peste penis sau peste fesele femei. Insa, daca burta lui nu „atarna”, este o pozitie care poate asigura orgasmul ambilor parteneri.

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare…;’,

  • <cite itemprop="author">Ciombe Mihai</cite>

    Vino si tu in magazinul nostru si vezi ce oferte avem, ofertele sunt actualizate permanent, si sigur vei gasi ceva pe placul tau.
    http://www.bit.ly/1CJaJhU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *