Search for content, post, videos

Pozitii sexuale pentru femeile de peste 45 de ani, care garanteaza orgasmul simultan

Varsta si sexul merg de multe ori mana in mana si odata cu trecerea anilor este indicat sa se petreaca schimbari si in comportamentul sexual pentru a avea o viata implinita. Astfel, pentru femeile care au peste 45 de ani, exista o serie de pozitii sexuale care sunt atat comode si care aproape garanteaza satisfactia, daca sunt executate cum trebuie.

Aceste pozitii sexuale, practicate dupa indicatii, asigura in primul rand confortul si in al doilea rand scot la iveala ce este mai bun in timpul actului sexual. De ce sa ne ascundem dupa decet? Odata cu inaintarea in varsta, fiecare femeie isi pierde din flexibilitate si are o anumita experienta care-i dicteaza ce anume este necesar pentru a ajunge pe culmile placerii. Mai ales ca in mod sigur isi cunoaste corpul cat se poate de bine.

Asadar, iata unele dintre cele mai indicate pozitii sexuale pentru femeile trecute de 45 de ani:

Pozitia Lingura

Aceasta pozitie este una dintre cele mai comode. Asigura penetrarea dorita de femeie si datorita faptului ca ambii parteneri stau intinisi pe o parte, efortul depus este minim iar placerea obtinuta este maxima. Totodata, aceasta pozitie ofera posibilitatea ca atat femeia cat si barbatul sa se joace cu clitorisul, ceea ce va spori placerea.

Pozitia fata in fata

Aceasta pozitie presupune ca ambii parteneri sa fie intinsi pe o parte, iar femeia sa isi desfaca picioarele si sa il sprijine pe cel ridicat pe coapsele barbatului. Aceasta pozitie protejeaza spatele ambilor parteneri si totodata asigura penetrarea necesara, fiind nevoie doar de miscari usoare pentru o penetrare adanca.

Pe scaun

Una dintre cele mai indicate pozitii sexuale pentru femeile de peste 45 de ani este scaunul. Aceasta pozitie presupune ca barbatul sa stea pe un scaun cu spatar iar femeia calare peste el. Astfel, amandoi isi pot sprijini corpurile in picioare, femeia fiind cea care detine controlul miscarilor. Totodata, aceasta pozitie permite barbatului sa stimuleze oral sanii femeii si totodata sa ii apuce fundul, dirijand-o in timpul contactului sexual.

Pozitia “dans in poala”

Dupa cum ii spune si numele, aceasta pozitie presupune ca barbatul sa fie asezat iar femeia sa il “primeasca” aidoma unei dansatoare exotice. Datorita fatpului ca ambii parteneri stau in fund, punctele de srpijin asigura depunerea minima de efort, ceea ce este indicat pentru o partida de sex bestiala.

Femeia deasupra

Aceasta pozitie sexuala presupune ca barbatul sa stea intins, iar femeia sa il incalece, sustinandu-se in genunchi si in maini. Daca femeia alege sa isi sprijine mainile pe pieptul barbatului, pozitia devine si mai comoda si poate sa duca placeri nebanuite ambilor parteneri.

Misionarul

Pozitia misionarului este de obicei prima pozitie in care cuplurile isi incep viata sexuala. In aceasta pozitie femeia sta intinsa pe spate cu picioarele departate si barbatul deasupra ei. Aceasta pozitie e adesea preferata de cupluri pentru calitatea ei romantica dar si pentru faptul ca este foarte comoda, mai ales pentru femei, avand in vedere ca barbatul face toata treaba.

Pozitia antilopei

In pozitia Antilopei, ambii parteneri se aseaza in genunchi. Barbatul se sprijina pe genunchi, penetrandu-si partenera din spate, care se poate sprijini de un pat sau fotoliu in timpul actului. Este recomandat ca femeia sa-si tina genunchii cat mai departati unu l de altul, pentru a ajuta penetrarea. Desi unghiul de penetrare nu este foarte bun, pozitia este recomandata pentru stimularea punctului G. Totodata, barbatul are posibilitatea de a stimula manual si clitorisul sau sanii partenerei. De asemenea, el poate modifica treptat gradul de penetrare, schimband unghiul de inclinare, iar femeia poate sa se bucure de placerile oferite de aceasta pozitie comoda.

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? . eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Stiind ce poti si ce visezi, treci repede la lucru. Exista în curaj, si geniu, si putere, si magie. Fa primul pas si mintea se va înfierbânta de gânduri, începe doar si opera se va desavârsi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *