Search for content, post, videos

Pozitii sexuale in apa pentru o vacanta fierbinte de vara

Sexul in apa este una dintre experientele pe care nimeni nu ar trebui sa le rateze in vacantele de vara, fie ca face sex in piscina, in mare sau, de ce nu, in jacuzzi. Totusi, ca placerea sa fie asa cum speri, trebuie sa stii cele mai bune pozitii sexuale pentru apa.

 

Pozitia sexuala “Calutul de mare”

 

Aceasta pozitie este ideala pentru facut sex la malul marii, chiar acolo unde se sfarsesc valurile. In pozitia sexuala “Calutul de mare”, barbatul sta intins pe spate, sprijinit in antebrate, in timp ce femeia il incaleca, dar asezandu-se cu spatele la el. Pentru o experienta totala, ideal este ca ambii parteneri sa stea cu fata la mare, pe nisip. Pozitia nu este obositoare nici pentru barbat, care sta intins, nici pentru femei, care-si poate gasi stabilitate sprijindu-si mainile pe pelvisul sau pe picioarele partenerului ei. Placerea sexuala va fi intensa pentru ca pozitia presupune penetrare adanca, iar valurile care trec usor peste picioarele partenerilor, peste fundul barbatului si peste spatele lui cresc ofera acea experienta varatica, nebunatica, specifica vacantelor estivale.

 

 

Pozitia sexuala “Pe pluta”

 

Daca vrei sa faci sex in apa, mare sau lac (depinde unde te afli), ai nevoie de o pluta sau o saltea de apa. Ideal este ca partenerii sa inainteze in apa pana in punctul in care nivelul apei ajunge la pelvisul barbatului. Femeia se intinde pe pluta, pe burta, lasandu-si bazinul in afara acesteia si desfacandu-si picioarele pentru a se lasa patrunsa de partener. In timp ce ea se tine de pluta, el o trage de solduri, intrand tot mai adanc in ea si regland astfel miscare de du-te-vino. Avantajul pozitiei sexuale “Pe Pluta” este ca barbatul poate sa miste picioarele femeii, in sus sau in jos, mai in lateral sau strangandu-le de bazinul lui, controland astfel usor unghiul de penetrare. Pentru femeie, pozitia este foarte excitanta, avand un aer ilicit, pentru ca nu-si poate vedea partenerului si nu poate anticipa urmatoarele lui miscari.

 

 

Pozitia sexuala “Pe colac”

 

In primul rand, ai nevoie de un colac mai maricel, cu marginile mai groase. Pentru aceasta pozitie, barbatul se asaza primul pe colac, lasandu-si bazinul sa alunece usor in orificiu, iar femeia se pune peste el. In timp ce femeia se tine de marginile colacului, daca vrea sa aiba o mai buna stabilitate, el o cuprinde de solduri sau de pulpe. Avantajul pozitiei sexuale “Pe colac” tine de intimitatea sporita a celor doi parteneri care se pot privi unul pe celalalt, iar miscarile de leganarea inainte si inapoi a soldurilor face apa sa se agite, stropii aceia care ajung pe trupurile partenerilor sporind placerea la nivelul pielii.

 

 

Pozitia sexuala in cada

 

Daca ai ajuns in vacanta intr-un loc unde exista o cada mare, in trepte, merita sa profiti din plin de aceste conditii. De altfel, aceasta pozitie este numai buna si pentru piscina, pe primele trepte de intrare in apa. In timp ce barbatul sta in fund sprijindu-si spatele de margine, femeia se asaza practic pe vine peste el, punandu-si picioarele acolo unde-si sta el cu posteriorul. Avand picioarele indoite, ea se poate ridica si cobori, dar poate efectua si miscarea de du-te-vino stand deasupra lui, sprijindu-si mainile de marginea cazii sau a piscinei. Avantajul acestei pozitii este ca, desi ea sta deasupra, iar el nu sta intins pe spate, exista suficient spatiu intre trunchiurile celor doi parteneri pentru a putea vedea ce se intampla, pentru a privi penisul cu dispare in vagin. Mai mult, cu cat femeia preseaza mai mult pubisul ei de cel al barbatului, cu atat stimularea clitorisului va fi mai intensa.

 

 

Pozitia sexuala in barca

 

Fie ca este o barca clasica, din lemn, din plastic umflata cu aer sau din materiale avansate, cei care vor sa faca sex in acest loc inedit pot adopta pozitia lingura. Ambii parteneri sunt intinsi pe o parte, ea sta cu spatele la el in timp ce se lasa penetrata de partener. In cazul in care barca este prea mica in lungime, partenerii isi pot indoi picioarele. Pozitia este una intima pentru ca barbatul isi strange la piept partenera. Balansul barcii va spori placerea, dar si relaxarea de dupa orgasm.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *