Search for content, post, videos

Pozitii sexuale, dieta si alte ponturi ca sa concepi o fetita

In ciuda faptului ca sexul viitorului copil nu poate fi dictat cu exactitate prin metode la indemana unui cuplu, cativa sexologi renumiti la nivel mondial au ajuns la concluzia ca exista o serie de pozitii sexuale si ponturi de stil de viata care ar putea influenta sescul copilului. Si cum, potrivit studiilor, majoritatea femeilor isi doresc sa aiba cel putin o fetita, in cele ce urmeaza va prezentam cateva pozitii sexuale si ponturi care se spune ca ar favoriza conceperea unei fetite.

Positii sexuale:

Femeia deasupra – Potrivit lui Ava Cadell, faimos terapist sexual, femeile care doresc sa fie mame de fetite ar trebui sa stea deasupra barbatului in timpul actului sexual. Ava explica faptul ca aceasta pozitie permite femeii sa controleze cat de adanc este penetrata. Si astfel femeia se poate retrage in momentul in care barbatul ejaculeaza, pentru a se asigura ca ejacularea se produce in apropierea intrarii in vagin. Sexologul sustine ca aceasta tehnica ingreuneaza traseul spermatozoizilor masculi catre ovul, avand in vedere ca au o limita de viata mai mica decat aceia care contin predominant caractere femeiesti.

Misionarul – Pozitia misionarului pare sa fie si ea indicata pentru conceperea unei fetite, in baza unei teorii similare. Astfel, spermatozoizii care contin cromozomul x (spermatozoizi femeiesti), pot calatori chiar si 5 zile pana la ovul. O astfel de pozitie permite acestora sa parcurga un drum mai lung, iar cei masculi pierd sansele in detrimentul lor, avand o durata de viata net inferioara.

Pozitia pe o parte (lingura) – Si aceasta pozitie se bazeaza pe faptul ca penetrarea este cat se poate de superficiala. astfel, dupa ce barbatul ejaculeaza, spermatozoizii cu informatie genetica feminina au sanse mai mari de supravietuire pana la ovul, datorita capacitatii lor de a calatori mai mult si de a trai mai mult decat cei care au informatie genetica masculina.

Alte ponturi:

Calendarul sexual – Aceeasi specialisti sexologi sustin ca exista perioade propice in care o femeie ar avea sanse mai mari sa conceapa o fetita. Astfel, femeile care doresc sa aiba o fetita ar trebui sa aiba ultimul contact sexual cu aproximativ 3 zile inainte de ovulatie. Datorita faptului ca spermatozoizii feminini pot supravietuii pana la 72 de ore, acestia sunt teoretic singurii care ar ajunge la ovul, dupa ultimul contact sexual.

Interzis la orgasm – Dupa orgasm, corpul unei femei porduce o serie de substante care cauzeaza ca mediul vaginal sa devina alcalin. Spermatozoizii masculi adora un astfel de mediu, pe cand cei feminini adora mediul acid de dinainte de orgasm.

Dieta speciala – Potrivit doctorului Cadell, in urma unui studiu realizat asupra a 740 de femei care au devenit mame prima data, exista o dieta care favorizeaza conceperea unei fetite. Astfel, dintre mamele mentionate mai sus, cele care au avut o dieta bogata in produse cu mult calciu si magneziu (precum iaurt, tofu, lapte, ovaz, curmale, spanac, vroccoli, fasole sau portocale), au devenit preponderent mamici de fetite.

Totodata, femeile care doresc sa nasca fetite ar trebui sa se abtina de la alimentr bogate in sare si potasiu, precum cartofii, sunca, painea, crevetii sau somonul. Pe scurt, o astfel de dieta face ca organismul femeii sa devina mai alert iar uterul ei sa fie bogat in substante care favorizeaza un loc propice pentru spermatozoizii feminini.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *