Search for content, post, videos

Pozitii sexuale care fac femeia sa simta penisul mai mare decat este

Pozitiile sexuale pot fi de la cele mai incomode dar practicate doar de amorul artei pana la cele care dau rezultate rapide pe placul ambilor parteneri ai cuplului.

Insa, oricat de multe pozitii sexuale ar incerca un cuplu, femeia poate ramene nesatisfacuta in cazul in care pleaca pe premiza ca barbatul ei nu are penisul destul de mare.

Chiar daca penisul barbatului poate sa capete proportii considerabile in stare erecte, femeia poate sa ramana cu ideea intiparita in cap ca organul sexual ar partenerului este prea mic daca il vede mai intai in stare flasca.

Insa, exista o serie de pozitii sexuale care o vor face pe partenera sexuala sa tipe de placere datorita unghiului de penetrare si datorita suprafetei interioare a vaginului acoperite.

Aceste pozitii sexuale care fac partenera sa simta cu adevarat ca barbatul are penisul imens sunt:

1. Pozitia brotacului (borscutei)

Aceasta pozitie sexuala este confortabila pentru barbat si destul de solicitanta pentru femeie insa ea este cea care se bucura de placerea cel mai mare. Pozitia brotacului se aseamana cu pozitia femeia deasupra, singura diferenta fiind ca femeia nu se sprijina pe proprii sai genunchi ci sta pe vine. Barbatul o ghideaza in timpu actului sexual cu ajutorul bratelor, de preferat sustinandu-i fesele in timp ce ea se sprijina cu mainile pe pieptul lui.

Aceasta pozitie garanteaza o penetrare adanca si totodata strangerea peretilor vaginali, ceea ce va da impresia ca penisul barbatului este mai mare decat in realitate.
2. Foarfeca

Aceasta pozitie sexuala este caracteristica cuplurilor de lesbi, insa daca este practicata de o femeie si un barbat atunci femeia are de castigat inzecit. Pozitia se bazeaza pe faptul ca picioarele femeii stau intinse iar muschii coapselor duc la incordarea vaginului si totodata pe faptul ca penisul are acces dintr-un unghi mai putin obisnuit.

Pentru a face sex in aceasta pozitie, ambii parteneri trebuie sa-si desfaca picioarele si sa se apropie unul de celalalt pozitionandu-si organele sexuale aproape, in asa fel incat talpile fiecaruia sa fie indreptate catre capul celuilalt. Pentru a va imagina mai usor pozitia, ganditi-ca cum arata doua foarfece deschise una intr-alta.

3. Misionarul restrans

Pozitia misionarului restrans presupune ca femeia sa aiba picioarele lipite si sa si le traga spre cap cu mainile, ridicand bazinul, in timp ce sta pe spate. Barbatul se sustine in propriile brate si desface un pic picioarele, sprijinindu-si totodata pieptul pe pulpele partenerei. Este pozitia care confera cel mai mare grad de penetrare si care, datorita contractarii vaginului, da impresia unui penis imens.
4. Pozitia sarpelui

Pozitia sarpelui presupune cafemeiA sa stea culcata pe burta, cu o picioarele lipiter, intinse si o pernuta asezata sub buric pentru a-i face fundul sa se ridice. Barbatul are acum acces liber si o poate penetra foarte adanc. In plus isi poate folosi greutatea corpului pentru a o apasa usor, dand senzatia ca o si supune, nu numai ca are penisul mai mare decat este.

5. Pozitia pe la spate culcat

Aceasta pozitie este semanatoare cu pozitia clasica pe la spate, doar ca femeia isi sprijina capul pe o perna si tine mainile la spate sau pe langa corp. astfel, penetrarea este mult mai adanca iar placerea mult mai mare.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?.. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare…’;’;;;’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *