Search for content, post, videos

Pozitia sexuala a saptamanii – Hang 10

Pentru partide de sex rapide si incitante, consumate maxim de ambii parteneri, este nevoie sa cunoastem o serie de trucuri care sa ne poata ajuta in momentul in care flacara pasiunii se aprinde.

Asadar, va prezentam una din cele mai usuale pozitii de facut dragoste, numita „hang 10”, care este una dintre pozitiile sexuale care ajuta o femeie sa nu faca greseli in dormitor.

Pentru a avea placere maxima in aceasta pozitie sexuala, trebuie sa iti arcuiesti spatele si sa te apleci spre fata, cu picioarele perfect intinse. Iti vei lasa palmele pe genunchi si vei deschide un pic picioarele.

Aceasta pozitie ii permite barbatului sa te manipuleze de partea superioara a corpului si sa te traga cat doreste de aproape.

Insa, aceasta pozitie este indicata in special pentru cuplurile care prefera penterarea adanca si care prefera ca intreaga putere sa se afle in mana barbatului. Iar avantajul cel mai mare al acestei pozitii este faptul ca pe tot parcursul actului sexual, picioarele celor doi membri se ating, ceea ce da sentimentul de apropiere maxima.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *