Search for content, post, videos

Povesti care dovedesc ca prima intalnire cu parintii partenerului pot fi foarte amuzanta

Prima intalnire cu parintii este mereu asteptata cu nerabdare, dar si cu teama. Acestia sunt oamenii care i-au dat viata partenerului tau si care l-au educat.

Noi am adunat cateva povesti care puteau avea loc doar la o intalnire cu parintii.

1. Cand iubitul meu a venit sa imi intalneasca parintii, tatal meu l-a interogat in amanunt toata seara. La sfarsit si-au luat la revedere si am mers cu totii spre usa sa il conducem. In acel moment, cainele nostru s-a asezat pe piciorul tatalui meu, iar acesta el l-a alungat. Iubitul meu s-a intors calm si a zis “Am inteles, sunt deja pe picior de plecare.” Niciodata nu l-am vazut pe tatal meu sa isi ceara scuze atat de urgent. Acum sunt prieteni.

2. Ma intalneam cu parintii iubitului meu la cina, iar mainile imi tremurau de emotii. Desigur, cand am incercat sa iau salata din castron am scapat-o pe toata pe masa. Eram foarte rusinata in acel moment, iar iubitul meu si-a bagat furculita in salata de pe masa si a mancat-o.

3. Am fost acasa la iubitul meu sa ii intalnesc parintii, iar sora lui a facut acelasi lucru cu iubitul ei. Este motociclist, iar asta spune totul. Parintii au ramas fara cuvinte. Ca si rezultat, eu eram un inger in fata lor in comparatie cu el. Dupa aceea sora lui mi-a spus ca i-a cerut ajutorul unui prieten deoarece stia cat de stricta este mama lor. Ii sunt extrem de recunoscatoare!

4. Cand mi-am adus iubitul acasa sa imi intalneasca parintii, tatal meu m-a luat deoparte si mi-a spus o poveste despre un fiu pe care l-a avut din greseala in tinerete. Uitandu-se cu sinceritate la mine, mi-a spus ca este el. Mama mea i-a confirmat povestea. Eram extrem de suparata, apoi mi-au spus ca este o gluma.

5. Odata, m-am dus acasa la iubita mea si am vrut sa folosesc baia. Usa nu se inchidea cu cheia, iar dupa cateva minute s-a deschis si eram fata in fata cu un barbat in costum (tatal ei). Stateam cu pantalonii in vine si nu am putut sa zic nimic altceva, in afara de: “Buna ziua! Maria este acasa?”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *